Lijst met alle Trail Routes

No comments

Bij een trail loop je of wandel je op onverharde weg doorheen de natuur. Deze manier van sporten/reizen kent de laatste jaren een enorme opkomst. En dat is niet zo verwonderlijk. Want bij een trail kom je nu eenmaal dichter bij de natuur. Vaak wordt deze manier van reizen gebruikt om dichter bij jezelf te komen. Ook wij houden van een stevige trail en daarom hebben we voor jullie een lijstje gemaakt met alle trail routes in de wereld. Ga jij je ze allemaal maken?

De Routes

Noord-Amerika Trail Routes

Pacific Crest Trail (Amerika)

De Pacific Crest Trail is een lange route in het Westen van Noord-Amerika dat gemaakt wordt door wandelaars en paardrijders. Deze route loopt door Amerika met de grens van Mexico helemaal tot de grens van Canada. Deze route is zeer gekend en geliefd bij de hikers en wordt gezien als één van de ultieme wandelroutes in de wereld. Dit omdat deze in totaal bijna 4300 km lang is en omdat je onderweg vooral in de natuur aan het wandelen bent. Wat er ook voor zorgt dat je soms dagenlang geen bewoonde wereld kan terugvinden, wat voor velen nog de grootste uitdaging is.

Zuid-Amerika Trail Routes

Inca Trail (Peru)

De Inca Trail is een wandelpad in Peru dat het wereldwonder Machu Pichu verbindt met de buitenwereld. Het bewandelen van deze route vraagt een uitstekende conditie want deze route van 45 km brengt je over verschillende bergtoppen (4000 meter boven de zeespiegel) en dichtbegroeide paden. Over deze route doe je ongeveer 4 tot 5 dagen. Naargelang bij welke organisatie je deze route boekt.

Route door verschillende continenten

Pan American Highway

De Pan American Highway, of in het Nederlands de Pan-Amerikaanse snelweg, is een netwerk van wegen dat loopt van Alaska tot Argentinië. De juiste afstand van deze weg is voer voor discussie want de ene beweert dat hij 25 000 km lang is en de andere 50 000 km. De waarheid zit echter ergens daartussen. Deze is zeker één van de meest indrukwekkende trail routes.

Voor meer vragen omtrent deze trail routes kan je gerust iets achterlaten in de comments of op onze Facebookpagina.

lijst Trail Routes

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.