Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Wat is een Resort?

  Wat is een Resort?

  Wat is een Resort?

  Een resort is een hotel (of verblijfsoord) dat zeer luxueus is ingericht. En waar comfort hoog in het vaandel gedragen wordt. Vaak heeft het een recreatieve of sportieve functie maar vaker en vaker kan dit ook gebruikt om langere tijd in te wonen en in sommige gevallen zelfs vast te wonen. Bij dit soort van accommodatie kan je vaak gebruik maken van een all-inclusieve. En resort is vaak wel duurder dan een gewoon hotel, door zijn grote en luxe en aanbod van activiteiten. Deze vorm van accommodatie is vooral populair in de warme en zuidelijke landen in de wereld.

  Voordelen

  • Je hoeft je met niet veel zaken bezig te houden. Alles is in een resort dan ook bijna voor jou geregeld.
  • Bij een resort met All-Inclusieve weet je op voorhand al goed wat je reis gaat kosten.
  • In deze soort van accommodatie heb je ook altijd veel animatie, wat leuk is.

  Nadelen

  • In een resort vind je wel altijd veel toeristen dit kan soms voor wat drukte zorgen.
  • Je kan er minder lokale producten terugvinden.
  • Blijf je alleen op je resort (wat perfect kan) dan heb je niets van het land zelf gezien.
  • Meestal is het in een minder aantrekkelijke regio gelegen en is elke bezienswaardigheid op enige afstand. Dit zodat je vooral op het resort blijft en daar geld op doet.

  Voor wie is een Resort geschikt?

  Een resort is geschikt voor iedereen die wil ontspannen en genieten van alle luxe. Je kan deze resorts dan bijna ook in elke toeristische zone in elk land terugvinden. Deze manier van vakantie is ook zeer populair bij mensen die een Honeymoon, Plannymoon en Babymoon maken. Omdat ze zich dan om niets zorgen moeten maken.

  Waar kan je deze resorts boeken?

  Een resort kan je ofwel bij een reisorganisatie boeken als Tui en Neckermann. Maar je kan dit ook gemakkelijk zelf plannen met bijvoorbeeld websites als Booking.com of Trivago. Alleen moet je bij het zelf plannen ook nog vliegtickets zelf zoeken en boeken.

  Wat is een resort?