Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Wat is een All-Inclusive reis?

  Wat is een All-Inclusive reis?

  Wat is een All-Inclusive?

  Een All-Inclusive reis is een reis waarbij alles inbegrepen is. Je ontbijt, middagmaal, avondmaal en zelfs je snacks. Ook drank en cocktails behoren tot dit pakket. En tegenwoordig zitten ook alle services zoals het kuisen van de kamer en gebruik van de spa en avondanimatie in dit pakket. Al moet dit altijd goed nagelezen worden bij de kleine lettertjes. Want vooral in Noord-Amerika worden er voor deze services wel extra’s aangerekend. Fooien voor het personeel zitten vaak niet in de prijs inbegrepen. Koop je een All-Inclusive via een touroperator of luchtvaartmaatschappij dan zitten je vliegtickets er vaak al bij. Een All-Inclusive wordt ook wel eens een Vol-pension genoemd.

  Waar kan je een All-Inclusive vinden?

  Tegenwoordig kan je een all-inclusive hotel of resort overal ter wereld wel vinden. Al is dit niet in elk land even betaalbaar. Zo betaal je in bijvoorbeeld de Bahamas gemiddeld 1000 euro per nacht voor deze formule. Een all-inclusive is vooral populair in Europa in landen zoals Spanje, Turkije en Griekenland. Vanuit Belgiรซ en Nederland is ook Egypte en de Dominicaanse Republiek populair. Dit komt dan vooral door prijs van een gemiddelde van 1200 euro voor een week.

  Verschil met een half-pension?

  Het verschil tussen een All-inclusive en een half-pension is eigenlijk niet zo heel groot. Je hebt bij half-pension namelijk geen middagmaal en geen onbeperkt drankgebruik. Al is water in veel gevallen wel inbegrepen bij de prijs.

  Voor- en nadelen

  Voordelen

  Je zal door een all-inclusive veel geld uitsparen. Je moet namelijk geen eten betalen in de dure toeristische restaurants. Wat er voor zorgt dat je precies weet wat je gaat uitgeven. Je hebt vaak alles in je hotel aanwezig waardoor je aan niks moet denken en gewoon kan genieten.

  Nadelen

  De nadelen van een vol-pension is vooral de drukte in dit soort hotels. Want dit zijn namelijk vaak hele grote resorts waar je heel wat toeristen gaat terugvinden. Ook is een All-in niet goed voor je gezondheid, je kan namelijk elke moment van de dag eten. En geloof ons, dat doe je ook.

  Waar boek je een All-inclusive?

  Je kan een een All-inclusie boeken via websites als Booking.com en Trivago. Maar wil je er ook meteen je vliegtickets er bij dan kan je gaan aankloppen bij alle bekende touroperators zoals Tui, Neckerman, Thomas Cook en Corendon.

  Wat is een All-Inclusive reis?