Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Wat is een Last minute?

  Wat is een Last minute?

  Wat is een Last minute?

  Een last minute reis wordt door reisorganisaties aan een goedkoper tarief aangeboden. Deze reizen zijn zo goedkoop, omdat dit de plekjes zijn die over blijven. Een reisbureau verkoopt nu eenmaal liever iets dan niets. Deze reizen worden vaak een tweetal weken voor de vertrekdatum aangeboden. Al worden deze reizen tegenwoordig vroeger en vroeger aangeboden. Hoe dichter je bij de reis komt hoe goedkoper het ticket zal zijn. Beslis je om last minute op reis te gaan, dan is het enige wat je moet doen flexibel zijn. Want je weet nooit wat er nog wordt aangeboden. Al is het aanbod tegenwoordig groot.

  Waar boek je deze reizen?

  Je kan natuurlijk naar een reisbureau gaan en vragen naar de last minute reizen. Maar vaak krijg je dan niet alle promo’s te zien. De beste manier om dit te boeken is op het internet. Je kan dan alle aanbiedingen beter met elkaar vergelijken. En niet alleen dat, maar ook zal je alle aanbiedingen zien van alle reisorganisaties. En met deze tips lukt het je zeker. Hou je echt wel wat van avontuur dan kan je de dag van vertrek zelf op de luchthaven nog gaan horen. Als er dan nog iets vrij is, ben je zeker van de goedkoopste prijs. Maar het houdt natuurlijk wel wat risico in. Je kan op het internet bij elke grote reisorganisatie een last minute vinden. Zo heb je bij Neckerman, Thomas Cook en Tui keuze genoeg.

  Is een last minute betrouwbaar?

  Een last minute is zeer betrouwbaar. Al moet je toch altijd even controleren of de korting wel echt is. Er zijn namelijk enkele reisbureaus die dit gebruiken als promotieverhaaltje. Je kan dit het best controleren door op de website te gaan kijken wat de prijs normaal gezien is. Voor de rest ga je niet minder behandelt worden op vakantie. Je bent hetzelfde zoals alle andere reizigers. Je kan er dus alleen maar je voordeel mee doen.

  Wil je zekerheid maar toch zo goedkoop mogelijk een vakantie boeken? Lees dan zeker eens deze tips om je vlucht goedkoper te boeken.

  Wat is een last minute - kennisbank