Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Wat is een reisvlog?

  Wat is een reisvlog?

  Wat is een reisvlog?

  Een reisvlog is een een verslag of dagboek van je reis dat opgenomen wordt op filmpje. Vergelijkbaar met een reisblog dus waar een reisverslag wordt geschreven en aangevuld met foto’s. Deze manier van reisreportages is in tijden van YouTube zeer populair bij jongeren. Je hebt dan ook tegenwoordig niet meer nodig als een gsm met goede camera om een reisvlog te starten. Er zijn zelfs reisvlogs met een bekijk dat groter is dan 1 miljoen volgers.

  Kan je rijk worden van reisvloggen?

  Je kan met een reisvlog wel degelijk geld verdienen. Maar dit gebeurt natuurlijk niet vanzelf! Allereerst zal je jezelf moeten bijscholen in het bewerken en monteren van videos. En je zal ook een investering moeten doen in degelijk materiaal. Er is momenteel namelijk heel wat concurrentie in deze wereld. Daarnaast heb je ook een heel pak volgers en geluk nodig. Want zonder de volgers ben je niets. Geduld en volhouden is dus zeker de boodschap als je er geld mee wil verdienen.

  Is een Instagramstory het zelfde?

  Een instagramstory die over reizen gaat is in theorie wel een reisvlog. Want dit een video die bijhoud wat je aan het doen bent op reis. Echter wordt dit niet door iedereen zo gezien. De lijn tussen deze twee is dus zeer dun.

  Onze favoriete reisvloggers

  Benn TK

  Benn TK is een reisvlogger uit Australië is absoluut zonder enige twijfel onze favoriet. Zijn filmpjes en bewerkingen zijn van een andere categorie. En eigenlijk kijk je tekens naar een kleine film. Iets wat ons zeker inspireert en zin geeft om te reizen. Hij heeft dan ook op dit moment van schrijven meer dan 350 duizend volgers.

  Fun For Louis

  Misschien wel een van de grootste reisvloggers is deze Fun For Louis. Wat niet verwonderlijk is, want de maker van deze vlogs Louis Cole is één van de grootste creatievelingen die er rond loopt. Daarnaast is hij ook nog eens grappig en zien zijn filmpjes er gewoon leuk uit!

  Sam Newton Media

  Sam Newton is misschien niet een typische reisvlogger maar wel een grote inspiratiebron en schitterende film creator. Hij noemt zijn vlogs dan ook niet vlogs maar movies. Zeer leuk om naar te kijken! Momenteel is hij nog niet zo bekend maar dat is volgens ons maar een kwestie van tijd!

  Wat is een reisvlog op Pinterest

  Wat is een reisvlog