Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Wat is CLIA?

  Wat is CLIA?

  Wat is CLIA?

  CLIA is de afkorting van Cruise Lines International Association. Dit is een vereniging van cruisemaatschappijen. Het fuseerde in 2006 met de International Council of Cruise Lines. Dit zorgt ervoor dat de vereniging een uitgebreid aantal functies heeft. Deze organisatie zorgt niet alleen voor een betere werking tussen de verschillende bedrijven, maar het zorgt ook dat de belangen van deze bedrijven beschermd worden. CLIA probeert ook de cruise-industrie te promoten op een positieve manier. Daarnaast denkt de organisatie samen met zijn leden over duurzamer reizen met een boot. Deze federatie heeft meer dan 60 leden en 300 partners. International Council of Cruise Lines dient met zijn organisatie meer dan 24 miljoen passagiers per jaar. Dit maakt van CLIA de grootste federatie.

  De misie van CLIA

  De missie van CLIA is om zijn leden niet alleen te beschermen en te promoten aan de hand marketing, maar ook door juiste educatie aan de verkopers van cruises te geven. Zo organiseren zij jaarlijks enkele reizen voor reisagenten zodat zij veel beter weten wat ze verkopen. Daarnaast zoeken ze ook oplossingen voor een duurzamer gebruik van de vloten. Ook draagt deze organisatie veiligheid hoog in het vaandel. CLIA is een belangrijk platform voor de cruise-maatschappijen. Het verenigd weliswaar alle maatschappijen met elkaar. Net zoals het IATA dit doet voor de luchtvaartmaatschappijen.

  Waar kan je ze vinden?

  CLIA is een federatie die je wereldwijd kan terugvinden. Ze hebben kantoren in bijna elk continent ter wereld. De Europese kantoren kan je terugvinden in Brussel en Londen. Al kan je deze organisatie het beste contacteren via zijn website. Reisagenten kunnen hier terecht voor het vinden van informatie over mogelijke samenwerkingen. Let wel op! Je hebt hier inloggegevens voor nodig.

  Meer vragen omtrent deze organisatie of een andere organisatie? Stel deze vragen dan gerust via de comments of op onze Facebookpagina.

  Wat is CLIA?