Het doel van onze blog is mensen inspireren om meer te gaan reizen en vooral het leven te leiden waarvan ze dromen. Want helaas blijft het bij veel mensen bij dromen of uitstellen omdat ze denken dat ze tijd genoeg hebben. Helaas is dat niet altijd waar, je weet nooit wat er gebeurd en wat je nog gaat meemaken. In deze rubriek met inspiratie kan je enkele quotes, boeken en nieuwtjes terugvinden die je aanmoedigen om je dromen te volgen. Daarnaast kan je hier ook enkele gadgets en apps terugvinden die reizen gemakkelijker maken. 

Inspiratie

Nieuwtjes

Kom al de nieuwste weetjes in het toerisme landschap hier te weten. Van het ontstaan van een nieuwe luchtvaartmaatschapij tot de nieuwe zomer of wintertrends. Wij verzamelen hier alles voor u.

Ontdek de nieuwtjes

Apps

De technologie de dag van vandaag maakt reizen een stuk gemakkelijker. Denk maar aan applicaties als Uber en Airbnb die je heel wat geld laten besparen. Wij bundelen hier de beste apps voor op vakantie. 

Ontdek de apps

Gadgets

Ook gadgets kunnen reizen een stuk aangenamer maken. Denk dan maar aan een reishanddoek die snel droogt of een organizer voor het inpakken van je bagage. Wij verzamelen de beste gadgets graag voor jou. 

Ontdek de gadgets

Boeken

Eén van de dingen waar wij het meest inspiratie uithalen is ongetwijfeld het lezen van boeken. Wij delen dan ook graag onze favoriete boeken met jullie in de hoop dat jullie evenveel inspiratie uit deze boeken halen als ons. 

Ontdek onze aanraders

Quotes

Een ander ding waar wij veel inspiratie uithalen zijn quotes. Wij verzamelen dan ook met veel plezier quotes van over heel de wereld voor jullie. 

ontdek de Quotes

Nog meer inspiratie?

Opzoek naar nog meer inspiratie? Neem dan zeker een kijkje op onze social media kanalen. En al zeker op Instgaram en Pinterest. Waar je op regelmatige basis tips, quotes en leuke foto’s mee krijgt. Daarnaast kan je ook op You-tube of zelfs Netflix enkele leuke documentaires terugvinden over reizen. Zo zijn de documentaires Expedition Happiness en Guatemala, Corazón del Mundo Maya zijn bijvoorbeeld echte aanraders.

 

Shipwreck Beach in Zante
Inspiratie in Tulum
Inspiratie in Mexico