Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  De woestijn van Jordan

  Inspiratie

  Het doel van onze blog is vooral mensen inspireren en aanzetten tot reizen. Dit doen wij door zelf onze reizen met jullie te delen aan de hand van verhalen en vooral ook foto’s. Natuurlijk halen wij onze inspiratie ook van ergens en deze inspiratie delen we hier met jullie. Zo beschrijven wij hier graag met jullie enkele boeken, apps of doen wij enkele interviews waar ook jij inspiratie kan uit halen.

  Categorieën Inspiratie

  Waarom iedereen zou moeten reizen?

  Iedereen zou in zijn leven minstens één keer een lange rondreis moeten maken. Misschien is dat niet helemaal ecologisch verantwoord, en ook daar worstelen wij mee, maar het zal wel je blik verruimen. Een andere kijk krijgen op het leven en de maatschappij waarin wij leven is broodnodig om anderen te blijven begrijpen, en realistisch en ruimdenkend in het leven te staan. Reizen heeft onze ogen al vaak geopend.

  Zo bracht onze eerste grote reis van drie maanden in Mexico en Amerika een grote verandering in ons leven. Het gaf ons niet alleen een andere kijk op de wereld maar het zorgt er ook voor dat we blijven streven naar méér in het leven en niet zomaar settelen voor een doelloos leven. Deze reis heeft ons geïnspireerd om het leven te leiden dat we nu hebben. We willen de wereld zien en deze ervaring delen met onze lezers.

  Uiteindelijk zijn wij als digital nomad beginnen te leven en werken. We combineren werken en reizen waardoor we nu het leven hebben waarvan we zo lang gedroomd hebben. We doen elke dag wat we graag doen. Wij hebben door een lange rondreis echt het licht gezien en misschien kan jij dit ook ervaren.

  inspiratie reizen
  Reizen in Europa Toscane
  Inspiratie op onze reisblog

  Inspiratie Volgen

  Je kan onze avonturen natuurlijk volgen via onze blog maar ook altijd via Facebook, Instagram, of Pinterest.