Inspiratie

Het doel van onze blog is vooral mensen inspireren en aanzetten tot reizen. Dit doen wij door zelf onze reizen met jullie te delen aan de hand van verhalen en vooral ook foto’s. Natuurlijk halen wij onze inspiratie ook van ergens en deze inspiratie delen we hier met jullie. Zo beschrijven wij hier graag met jullie enkele boeken, apps of doen wij enkele interviews waar ook jij inspiratie kan uit halen.

Categorieën

Nieuwtjes over reizen
De Apps in onze inspiratie
Interviews voor inspiratie
Onze inspiratie op verblijf
Gadgets voor bij het reizen

Nieuwtjes

In de categorie nieuwtjes kom je alle nieuwe dingen tegen in de reisbranche. Dit kan gaan van een nieuwe luchtvaartmaatschappij of nieuwtje over vaarvakanties tot 55-plussers die meer op roadtrip trekken. Je hoort het al, is er iets nieuw op de markt van het reizen dan lees je er hier alles over.

Verblijf

Niet alleen nieuwtjes in onze lifestyle maar ook ons verbrijf . In deze categorie bespreken we dan ook al onze verblijfplaatsen die we doen. Dit kan  gaan van een hotel tot een airbnb of zelfs ons verblijf met onze caravan. We proberen ons verblijf altijd zo uniek mogelijk te maken tegen een goede prijs. Dus uiteraard vind je hier ook leuke tips van hoe je het best en het goedkoopst je verblijf boekt.

Apps

In deze categorie vind je de beste applicaties voor tijdens het reizen. Dit kan gaan van gps applicaties tot degene die je helpen bij het inpakken van je koffer. Alles wat jij je maar kan inbeelden. Ook zullen we hier onze eigen mening over geven. Want voor ons is de smartphone helaas ook gewoon een onderdeel van onze lifestyle.

Gadgets

Wij bundelen voor jullie de beste gadgets die je kan gebruiken tijdens je reis. We bespreken met jullie de voor en nadelen van deze gadgets. En waar je deze aan de beste prijs kan vinden(wat toch ook handig is). Voor de mensen die zonder elektronica op reis willen gaan? Geen probleem want we beschrijven ook gewone gadgets die geen elektriciteit nodig hebben. En dit zijn dan meestal nog de beste. Die je nooit in de steek laten.

Interviews

In interviews kan je meer te weten komen en geïnspireerd worden door andere reizigers of bekende Vlamingen. Zo kan je eens een kijkje nemen in de lifestyle van deze mensen. Zo was bijvoorbeeld Erika van Thielen met haar reisblog heel inspirerend.

Inspiratie Volgen

Je kan onze lifestyle natuurlijk  volgen via onze blog, Maar ook altijd via Facebook, Instagram, of Pinterest.