Lifestyle

Als ze vragen naar onze Lifestyle. Is dat moeilijk te beschrijven. Omdat wij van vele dingen houden en ook veel verschillende dingen doen. Maar als je één rode draad in onze lifestyle moet nemen. Dan is het toch vooral eten. Wij houden van eten. Maar omdat eten niet het enige is. Hebben we onze lifestyle in 4 categorieën onderverdeeld. Die je hieronder kan bekijken en aanklinken. Alvast veel plezier met het ontdekken van ons leven.

Food

In onze Lifestyle is eten belangrijk! Nieuwe gerechten ontdekken en te weten komen hoe je deze maakt is één van de redenen dat we reizen. We vinden het leuk nieuwe streekgerechten te proeven en de verschillende culturen te ontdekken. En als het kan, proberen we dit thuis zelf eens te maken. Al is het soms moeilijk om hier de recepten van te verkrijgen. Ook koken tijdens onze reis is niet altijd makkelijk. En daarom geven we jullie graag enkele tips hoe je gemakkelijk kan koken op vakantie.

Fashion

Het volgende onderdeel van onze lifestyle is namelijk Fashion. Ik ben geboren met een microbe om mooie spullen te kopen. Ik heb altijd gehouden van winkelen en me op te maken. Als kind zat ik vaak in de kleerkast van mijn oma, zij is mijn eerste fashionicon geweest. Ze had de mooiste juwelen en haar schoenencollectie was zeker duizenden euro’s waard. Gaande van Tod’s tot Prada. Wanneer ik volwassen werd, had ik het geluk dat ik dezelfde schoenmaat had als zij waardoor ik steeds meer echt haar schoenen kon dragen. Joepie! Ook qua kledingstijl is mijn oma steeds mijn grote voorbeeld geweest. Ze was altijd netjes maar toch uniek gekleed. Ze was, en is nog steeds, een gesofisticeerde vrouw. Daar kijk ik naar op. En in deze categorie bespreek ik er dan ook alles over. Een heel belangrijk deel in de lifestyle van mij.(Sigrid)

Verblijf

Niet alleen food en fashion zijn belangenrijk  in onze lifestyle maar ook ons verbrijf . In deze categorie bespreken we dan ook al onze verblijfplaatsen die we doen. Dit kan  gaan van een hotel tot een airbnb of zelfs ons verblijf met onze caravan. We proberen ons verblijf altijd zo uniek mogelijk te maken tegen een goede prijs. Dus uiteraard vind je hier ook leuke tips van hoe je het best en het goedkoopst je verblijf boekt.

Win

En ten slotte hoort bij onze lifestyle, de win pagina. Omdat alle prijzen die je kan winnen ook dingen zijn die wij gebruiken. De prijzen zullen altijd wel iets te maken hebben met onze reis of met iets dat met reizen in het algemeen te maken heeft. Dit kan gaan van een tof boek tot een lekkere fles wijn die we tijdens onze reis ontdekt hebben. Of misschien geven we wel een gratis vakantie weg. Omdat iedereen wel is graag iets weg geeft. Zullen we dit ook regelmatig doen.En dus je  weet maar nooit dat je wint.

Lifestyle Volgen

Je kan onze lifestyle natuurlijk  volgen via onze blog, Maar ook altijd via Facebook, Instagram, of Pinterest.