Verhaal

Lost in spaceย gaat over de familie Robinson, die na een noodlanding op een vreemde planeet probeert te overleven nadat de aarde verwoest is door een natuurramp.ย  Overleven op deze nieuwe planeet is echter niet zo gemakkelijk, ondanks dat er wel zuurstof aanwezig is. Vooral de weersomstandigheden en de problemen die de familie onderling heeft maken het heel moeilijk. En ondanks hulp uit onverwachte hoek is het gevaar niet ver weg. Zullen ze deze crash en deze planeet overleven? En beter nog, zullen ze terug een normaal leven kunnen leiden? Want het leven zal na deze ervaring nooit meer hetzelfde zijn.

Lost in space review

Seizoenen

Momenteel is er van Lost in space 1 seizoen met 10 afleveringen. Elke aflevering duurt tussen de 50 en 60 minuten. Ze zijn wel aan het werken aan seizoen 2. Wanneer dit klaar zal zijn is nog niet zeker.

Onze mening

Ondanksย  dat wij Lost in space een hele goede serie vonden, vinden wij wel dat niet alle mogelijkheden gebruikt zijn. Met dit verhaal was er nog zo veel meer te doen. Maar dat is natuurlijk onze mening en dat kan voor iedereen anders zijn. Want een slechte serie is het in ieder geval niet! Vooral de band tussen mens en robot wordt op bepaalde momenten heel mooi in beeld gebracht. Ook het acteerwerk is niet altijd even goed maar dat is niet storend in deze serie. Wij kijken alvast uit naar seizoen twee en zijn zeer benieuwd wat ze er van gemaakt hebben!

Trailer Lost in space

Meer Netflix

Is deze serie iets voor jou, of toch niet? Laat het ons zeker weten via de comments of via onze Facebookpagina.

Natuurlijk kan je ook in onze database kijken voor series die wij al zagen. Misschien vind je er wel eentje dat je nog niet gezien hebt. Alvast veel plezier en tot volgende week donderdag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.