Ben jij oprecht gelukkig? Streef je naar meer geluk? Vraag jij je ook af of je geluk zelf kan creëren? Het boek Lykke: De Deense weg naar het geluk vertelt het je allemaal! Zoals twee weken geleden beloofd, laten we je vandaag kennis maken met de opvolger van Hygge: De Deense kunst van het leven. Beiden boeken zijn aanraders, maar Lykke in het bijzonder. Wij vertellen je graag waarom dit boek je leven zal veranderen!

Wat?

Meik Wiking gaat in zijn tweede boek op zoek naar wat mensen gelukkig maakt en hoe ze geluk kunnen nastreven. Hierbij neemt hij eveneens Denemarken als voorbeeld. Net zoals hij dat deed in zijn vorige bestseller Hygge. Denemarken wordt vaak het gelukkigste land ter wereld genoemd en daarom is het interessant om de gewoontes uit dit land onder de loep te nemen. Niet enkel Denemarken, maar ook de rest van de wereld wordt in deze zoektocht naar geluk besproken. Verder geeft de schrijver alledaagse tips die je kan toepassen om zelf een gelukkiger leven na te streven. Als professionele geluksonderzoeker, zijn dit zeer waardevolle tips waar iedereen iets aan heeft. Iederéén heeft namelijk hetzelfde doel: gelukkig zijn.

Onze mening

Lykke is een prachtig geschreven boek met wetenschappelijk aantoonbare cijfers. Dat maakt dat het heel geloofwaardig is. Elk hoofdstuk bevat wijsheden die erg logisch zijn, maar die toch voor velen de ogen kan openen. Ons heeft het boek weten te inspireren om op bepaalde vlakken anders te gaan leven. Vooral de inzichten rond geld en geluk kunnen voor vele mensen een meerwaarde zijn. Als je de kans krijgt om het boek te lezen, raden wij het ten zeerste aan. Het boek maakt je wijzer.

Waar vind je Lykke?

Lykke: De Deense weg naar het geluk kan je vinden in de meeste boekenwinkels. Wij kochten dit boek in de Standaard Boekhandel, maar je kan het ook online vinden. Het boek kost, net zoals zijn voorganger, 19,99 euro. En het is zijn prijs meer dan waard!

Wil je graag het eerste boek van Meik Wiking lezen? Kom dan hier te weten waar je het kan kopen! Lees je liever andere boeken? Dan hebben wij een enorme lijst aan inspiratie speciaal voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.