Verhaal Narcos Mexico

Narcos Mexico is eigenlijk een vervolg op de eerder uitgebrachte serie Narcos die over Pablo Escobar ging. Alleen gaat deze vervolgserie niet over Pablo Escobar en marijuana. Maar wel over het drugskartel in Mexico en zijn cannabis. In deze serie volgen we de kartel leider van Guadelajara Félix GallardoDie eigenlijk de grondlegger is van het drugslandschap dat we nu in Mexico kennen. Deze wordt op de hielen gezeten door Kiki Camarena, een undercover agent die vastberaden is het drugskartel aan banden te leggen. Eigenlijk is Narcos Mexico meer een vervolg op Narcos dan een compleet nieuwe serie. Maar omdat het een ander verhaal is, in een ander land, hebben ze de naam ook wat veranderd.

Seizoenen

Hoewel Narcos Mexico een nieuwe serie is, kan je wel zeggen dat dit eigenlijk seizoen 4 van Narcos is. Dit seizoen telt 10 afleveringen en elke aflevering heeft een speeltijd van gemiddeld 55 minuten. Ook van deze serie verwachten we een nieuw seizoen. Al zal dit wel een jaartje wachten worden.

Onze mening

Wij waren al dol op de serie Narcos en wij zijn dit jaar verliefd geworden op het land Mexico. Wat de verwachtingen voor deze serie alleen maar groter maakt. En hoewel deze volledig is ingelost, is deze serie toch niet zo goed als zijn voorganger. Maar dat komt meer door het personage van Pablo Escobar dat legendarisch is. Voor de rest is de stijl van de serie wel hetzelfde gebleven wat leuk en herkenbaar is. Er zijn een aantal bloederige scènes en een verteller die je meeneemt in het verhaal. Je zal je niet snel vervelen, want deze serie geeft wel een constante spanning met veel onverwachte momenten. In Narcos Mexico kan alles!

Trailer Narcos Mexico

Deze serie iets voor jou?

Is deze serie iets voor jou of verkies je eerder een andere serie? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze Facebookpagina.

Is deze serie niets voor jou? Kijk dan zeker eens in onze database met de beste en slechtste series die wij al zagen. Veel kijkplezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.