Verhaal

Narcos is een serie over de bekende drugsbaron Pablo Escobar en zijn Medellínkartel. En vooral de jacht op hem door de DEA agenten Javier Peña en Steve Murphy. Die laatste is ook de verteller in deze serie en na Pablo het absolute hoofdpersonage. Het is een serie die gebaseerd is op het leven van Pablo Escobar. Hoe hij van kleine boef uitgroeit tot de grootse crimineel die Colombia ooit kende. En aanslagen  pleegde om zijn zin te krijgen. Je ziet het in deze serie allemaal. Het is een serie die niet geschikt is voor gevoelige kijkers die niet tegen bloed kunnen want dit komt toch wel vaak aan bod.

Narcos

Seizoenen

Momenteel zijn er 3 seizoenen van deze serie, maar het staat vast dat er al zeker een seizoen 4 zal verschijnen. Seizoenen 3 en 4  verschillen wel een beetje met de eerste twee seizoenen. Elke aflevering duurt gemiddeld 50 minuten. En elk seizoen heeft 10 afleveringen.

Onze Mening

Pablo

Dit is een top serie die heel mooi gemaakt is. Het is heel interessant om te zien hoe het leven is geweest van toch wel één van de grootste criminelen die deze planeet gekend heeft. Het is ook een serie die nooit verveelt. In elke aflevering gebeurt er wel iets. Soms kan de serie wel bloederig zijn en dat is voor velen misschien wel een struikelblok. Ook omdat sommige scènes niet voor gevoelige kijkers zijn. Maar over het algemeen valt dit wel mee. Het verhaal is ook op een leuke manier gebracht met één van de DEA-agenten die de verteller is. Wat leuk is om te volgen naar onze mening. Kortom, als dit onderwerp je wel boeit moet je deze serie zien!

Trailer

 

Netflix

Is deze serie iets voor jou? Dan kan je hier meteen beginnen kijken. Toch liever iets anders? Dan kan je bij de categorie Netflix even kijken of er niets anders is dat beter bij jou past. Laat in de comments zeker weten wat jij van deze serie vindt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.