Wat wordt er duurder?

Het abonnement met één scherm in SD blijft 7,99 euro, maar het abonnement met twee schermen in HD gaat van 9,99 euro naar 10,99 euro. Het duurste abonnement met vier schermen in HD en Ultra HD gaat van 11,99 euro naar 13,99 euro. 

Waarom?

De officiële reden is dat er meer exclusieve series en films zullen toegevoegd worden aan het bestaande gamma. Dit is natuurlijk geen grote prijsverhoging maar de vraag is of het hier bij blijft. Wij hopen van wel maar vrezen dat dit met de jaren wel nog eens zou kunnen stijgen. Het bedrijf meldt dat het wil blijven verbeteren en innoveren.  “We willen werken aan een algemene verbetering van de Netflix-ervaring, waardoor leden nog sneller geweldige content vinden om te kijken”, zo meldt Netflix.

Wanneer?

De prijsverhoging geldt voor bestaande klanten vanaf december en voor meerdere landen wereldwijd. Voor nieuwe abonnees gaat de prijsverhoging per direct in. Bestaande klanten krijgen op 19 oktober een e-mail met alle wijzigingen. Abonnees hebben dan dertig dagen om de nieuwe prijzen te accepteren, het abonnement te wijzigen of de dienst op te zeggen.

Onze mening

Wij vinden deze prijsverhoging eigenlijk niet zo erg. Omdat er op deze manier extra investeringen worden gedaan in extra series, wat altijd leuk is. Op voorwaarde dat de prijzen natuurlijk niet blijven stijgen. Wij zien de kans echter groot dat dit in de toekomst nog gaat gebeuren. Maar voorlopig vinden wij de prijs zeker correct voor wat je er in de plaats voor krijgt!

Netflix

Nog altijd fan van Netflix zoals ons? Dan kan je hier meteen beginnen kijken. Geen idee welke serie je wil zien? Dan kan je bij de categorie Netflix even kijken of er iets tussen zit.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.