Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Netflix’ Gaga: Five foot two

  Lady gaga Netflix

  Netflix’ Gaga: Five foot two

  Het verhaal

  ‘Gaga: Five foot two’ vertelt het verhaal van wereldster Lady Gaga. De documentaire laat zien hoe ze zich inzet voor haar fans, haar muziek en haar naasten. Het is een bijzondere inkijk in haar persoonlijke leven en hoe zij alle belangrijke momenten in haar carrière heeft beleefd. Eveneens laat deze documentaire de echte persoon zien dat schuilt gaat achter deze wereldbekende popzangeres. Fragment na fragment leren we Lady Gaga, ook wel Stefani Joanne Angelina Germanotta, beter kennen. We leren haar achtergrond, entourage en familie kennen en de bestaansreden van haar bekendste liedjes.

  Lady gaga Netflix

  Onze mening

  Hoewel de documentaire een unieke inkijk geeft in het persoonlijke leven van Lady Gaga, vinden wij deze docu geen aanrader. Het is een langdradige en eentonige documentaire die Gaga vooral achter de schermen laat zien bij speciale gebeurtenissen uit haar leven. Wij hadden liever ook deze speciale gebeurtenissen op beeld gezien. Zoals bijvoorbeeld de Super Bowl waar zij een spetterende show gaf. Dit was het moment sûpreme waar de documentaire naartoe werkt en tevens Lady Gaga haar hele muziekcarrière naartoe heeft gewerkt. Toch krijgen we slechts luttele seconden te zien van dit spektakel. En dat vinden wij enorm jammer. De documentaire stopt op een hoogtepunt waardoor wij een beetje op onze honger bleven zitten. Misschien is dit alles wel net de bedoeling van Lady Gaga, die zelf wat apart en mysterieus is.

   

   

  Wat vind jij van Lady Gaga en deze docu?

  Wat vind jij van deze documentaire? Heb jij ook dezelfde mening over deze serie zoals wij? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze Facebookpagina?

  Opzoek naar iets anders? Kijk dan zeker een in onze Database met de beste en slechtste series en films dat wij al zagen.

  Comments

  • 22 november 2017

   Fijne en duidelijke review! Deze documentaire ga ik denk ik maar even overslaan.

   reply
  • 22 november 2017

   Haha, deze kan ik dus mooi overslaan! Ik vind de docu’s van Netflix vaak mooi, maar er zitten soms ook echt draken van producties tussen. Daar valt deze dus ook onder 😉

   reply
  • 22 november 2017

   Nahh niet kijken dus..alhoewel? Ik kan er zomaar anders over denken..

   reply
  • 22 november 2017

   Ik ben zelf totaal geen fan van Gaga, maar door dit soort documentaires krijg ik echter altijd wel een stuk meer respect voor wat een artiest allemaal doet en dat het toch niet allemaal zo leuk is als dat het lijkt. Ik ben het echter met je eens dat ze dat een stuk minder langdradig hadden kunnen doen 😉 en het ontbreken van de Super Bowl beelden zijn inderdaad een gemis!

   reply
  • 22 november 2017

   Jammer dat het toch niet helemaal is wat je verwacht had.

   reply
  • 22 november 2017

   wat een leuk stukje ik ga zeker kijken.
   zo zie je maar als je denkt dat je alles hebt gezien op netflix lees je dit stukje!

   reply
  • 22 november 2017

   Nog nooit gezien! Misschien had men toch wat langer moeten wachten om de docu te maken, kwestie van niet te eindigen op haar hoogtepunt.

   reply
  • 22 november 2017

   Fijn zo’n eerlijke review! Een echte Ga! Ga! dus…

   reply
  • 23 november 2017

   Niet zo’n mega gaga fan, dus deze reportage ga ik overslaan 🙂

   reply
  • 23 november 2017

   Fijn dat we deze dus niet hoeven te kijken! Ik ben ook geen fan, dat scheelt 😉

   reply
  • 24 november 2017

   Inderdaad jammer dat ze de events zelf niet laten zien. Ik ga dus niet kijken 😉

   reply

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.