Lady gaga Netflix

Netflix’ Gaga: Five foot two

16 comments

Het verhaal

‘Gaga: Five foot two’ vertelt het verhaal van wereldster Lady Gaga. De documentaire laat zien hoe ze zich inzet voor haar fans, haar muziek en haar naasten. Het is een bijzondere inkijk in haar persoonlijke leven en hoe zij alle belangrijke momenten in haar carrière heeft beleefd. Eveneens laat deze documentaire de echte persoon zien dat schuilt gaat achter deze wereldbekende popzangeres. Fragment na fragment leren we Lady Gaga, ook wel Stefani Joanne Angelina Germanotta, beter kennen. We leren haar achtergrond, entourage en familie kennen en de bestaansreden van haar bekendste liedjes.

Lady gaga Netflix

Onze mening

Hoewel de documentaire een unieke inkijk geeft in het persoonlijke leven van Lady Gaga, vinden wij deze docu geen aanrader. Het is een langdradige en eentonige documentaire die Gaga vooral achter de schermen laat zien bij speciale gebeurtenissen uit haar leven. Wij hadden liever ook deze speciale gebeurtenissen op beeld gezien. Zoals bijvoorbeeld de Super Bowl waar zij een spetterende show gaf. Dit was het moment sûpreme waar de documentaire naartoe werkt en tevens Lady Gaga haar hele muziekcarrière naartoe heeft gewerkt. Toch krijgen we slechts luttele seconden te zien van dit spektakel. En dat vinden wij enorm jammer. De documentaire stopt op een hoogtepunt waardoor wij een beetje op onze honger bleven zitten. Misschien is dit alles wel net de bedoeling van Lady Gaga, die zelf wat apart en mysterieus is.

 

 

Wat vind jij van Lady Gaga en deze docu?

Wat vind jij van deze documentaire? Heb jij ook dezelfde mening over deze serie zoals wij? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze Facebookpagina?

Opzoek naar iets anders? Kijk dan zeker een in onze Database met de beste en slechtste series en films dat wij al zagen.

16 comments on “Netflix’ Gaga: Five foot two”

    1. Dat is waar… Als je een echte fan bent van Lady Gaga zou ik ‘m toch maar kijken, anders vinden wij het een beetje tijdverspilling…

  1. Ik ben zelf totaal geen fan van Gaga, maar door dit soort documentaires krijg ik echter altijd wel een stuk meer respect voor wat een artiest allemaal doet en dat het toch niet allemaal zo leuk is als dat het lijkt. Ik ben het echter met je eens dat ze dat een stuk minder langdradig hadden kunnen doen 😉 en het ontbreken van de Super Bowl beelden zijn inderdaad een gemis!

    1. Ah nog iemand dat de docu heeft gezien! Ja respect kunnen we niet anders dan opbrengen voor Gaga. Ze doet enorm hard haar best en stelt haar fans zelden teleur. Toch vinden wij de docu een beetje ‘saai’ in beeld gebracht en kon het wat levendiger en specialer, net zoals zij is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.