Vandaag een nieuw Netflixlijstje met wat er nieuw is op Netflix in april. Want er zijn weer een heleboel nieuwe series en films die er deze maand bijkomen. Waaronder een paar series waar wij toch naar uitkeken. Jullie ook? Of stelt deze lijst jullie wat teleur? Laat het ons zeker weten in de comments. Alvast veel (kijk)plezier met de lijst!

1 april

The Bourne

Dit is het verhaal over Jason Bourne, een geheim agent die aan geheugenverlies lijdt. Dit overkomt hem nadat hij opgevist is uit de Middellandse Zee met twee kogels in zijn lichaam. Bekijk hier de trailer.

6 april

La Casa de Papel (seizoen 2)

8 dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaar op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Wij keken lang uit naar seizoen twee van deze serie en zijn dan ook blij dat het eindelijk zo ver is! Bekijk hier de trailer.

My next guest needs no introduction with David Letterman: Jay-Z

In deze maandelijkse talkshow nodigt de nieuwsgierige tv-legende David Letterman fascinerende persoonlijkheden uit voor diepte-interviews en uitstapjes. En deze maand is het de beurt aan Jay-Z. Bekijk hier de trailer.

Troy : Fall of a City

Op zoek naar de vrouw die Aphrodite hem heeft belooft, ontdekt Paris zijn ware identiteit en valt hij voor Helena van Sparta. Wat het begin is van een Trojaanse oorlog. Bekijk hier de trailer.

13 april

Chef’s Table: Pastry

Een vervolg op de vorige series van deze kookreeks van hoog niveau. Met als onderwerpen ‘dessertjes en taarten’. Lekker zoet dus! Bekijk hier de trailer.

Lost in Space

Na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht de familie Robinson tegen alle verwachtingen in om te overleven en te ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar. Bekijk hier de trailer.

19 april

The Alienist

Theodore Roosevelt, hoofdcommissaris van de New Yorkse politie in 1896, schakelt psycholoog Laszlo Kreizler in om een moordenaar van jonge prostituees te vangen. Bekijk hier de trailer.

20 april

Dope (seizoen 2)

Deze pakkende serie, die is gefilmd vanuit het perspectief van dealers, biedt een vernieuwende kijk op de oorlog tegen drugs. Bekijk hier de trailer (let wel op, deze is in het Duits).

26 april

Happy!

Een boze ex-agent die huurmoordenaar is geworden, denkt dat hij zijn verstand aan het verliezen is wanneer hij iets raar ziet dat hem dwingt een meisje te redden dat ontvoerd is door een rare kerstman. Bekijk hier de trailer.

27 april

3% (seizoen2)

Ook dit is een serie op Netflix in april waar wij naar uitkeken! En we raden deze dan ook zeker aan. In een toekomst waarin de elite op een paradijselijk eiland woont ver van de overbevolkte krottenwijken, krijg je één kans om je bij deze 3% van de bevolking te  voegen. Bekijk hier de trailer.

30 april

The 100

Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoeste, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is. Bekijk hier de trailer.

Netflix in april

Wat vind jij van deze lijst van Netflix in april? En naar welke series kijk je uit? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze Facebookpagina.

Zit er niets tussen voor jou? Geen paniek! Neem dan gewoon eens een kijkje bij de andere Netflix berichten en we zijn er zeker van dat jij toch een serie zal vinden die je aanspreekt! Of kijk eens bij de lijst van Netflix juni of Netflix mei.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.