Vandaag is het augustus. Een nieuwe maand dus weer een hele reeks nieuwe series en films die er op Netflix bijkomen. Deze nieuwe Netflix Originals bespreken we hier even met jullie, zodat juLlie helemaal up-to-date zijn.  Alvast veel plezier met de lijst van Netflix in augustus.

3 augustus

Like Father

Een reclamemanager die verslaafd is aan werk, wordt bij het altaar in de steek gelaten door haar verloofde. Ze vertrekt dan maar op de al betaalde huwelijksreis met haar vader, die ze al jaren niet meer heeft gezien. Bekijk hier de trailer.

4 augustus

Flavors of Youth

Herinneringen aan een dampende kom noedels, een verwelkende schoonheid op zoek naar zichzelf en een bitterzoete eerste liefde: drie verhalen over het stadsleven in China. Deze film is trouwens een animatiefilm. Bekijk hier de trailer.

10 augustus

Insatiable

Jarenlang werd Patty (Debby Ryan) gepest, genegeerd en onderschat door de mensen om haar heen vanwege haar gewicht. Maar nu dat ze veranderd is, is ze uit op wraak. Bekijk hier de trailer.

La Casa de las Flores

Deze duistere komedie draait om een ​​schijnbaar succesvolle en idyllische familie die een bedrijf  in de bloemensector heeft. Alleen hebben ze een paar duistere geheimen die ze willen bewaren onder alle omstandigheden. Bekijk hier de trailer.

Demetri Martin: The Overthinker

Met zijn kenmerkende oneliners en tekeningen, mijmert Demetri Martin over donutgaten, honden, sportrepen, de meest agressieve letters van het alfabet en meer. Hier was helaas nog geen trailer van.

The Package

Wanneer vijf tieners op een kampeervakantie in het voorjaarsvakantie gaan, begint na een ongelukkig ongeval een race tegen de tijd om het meest gewaardeerde bezit van hun vriend te redden. Bekijk hier de trailer.

All About The Washingtons

Nadat Joey besluit zich terug te trekken uit een lange carrière als legendarische hiphoprots, maakt zijn vrouw Justine gebruik van de mogelijkheid om een ​​eigen carrière na te streven nu Joey beschikbaar is om zich te concentreren op het opvoeden van de kinderen en het op orde houden van het huis. Bekijk hier de trailer.

17 augustus

To All the Boys I’ve Loved Before

Wat als alle crushes die je ooit hebt gehad, ontdekten hoe je je voelde? Lara Jean Song Covey’s liefdesleven gaat van denkbeeldig tot onbeheerst wanneer de liefdesbrieven voor elke jongen waar ze ooit van heeft gehouden – vijf in totaal – op mysterieuze wijze worden rondgestuurd. Bekijk hier de trailer.

The Motive (aka El Autor)

Een aspirant-schrijver zonder verbeeldingskracht zoekt inspiratie voor zijn roman door de levens van zijn buren te manipuleren, zodat hij erover kan schrijven. Bekijk hier de trailer.

Disenchantment

Een animatiefilm over een land van dromen waar alles kan en ook alles gebeurd. Volgen we de prinses Bean en haar twee rare vrienden. Ons doet het wat denken aan de Simpsons. Bekijk hier de trailer.

23 augustus

Follow This

In deze pop-doc-serie nemen de makers je mee achter de schermen van de bekroonde journalistiek van BuzzFeed en onderzoekt ze verhalen door de lens en persoonlijkheden van het diverse redactieteam. Hier is helaas nog geen trailer van beschikbaar.

24 augustus

GHOUL

Ghoul is een huiveringwekkende serie over een gevangene die arriveert bij een afgelegen militair ondervragingscentrum en de tafels van zijn ondervragers omdraait en hun meest schandelijke geheimen blootlegt. Bekijk hier de trailer.

Bert Kreischer: Secret Time

De acteur Bert Kreischer is klaar om zijn shirt uit te trekken en “feest te vieren” met zijn debuut Netflix Original stand-up special. Ook hier is nog geen trailer van.

The Innocents

Wanneer tieners Harry en June weglopen van hun repressieve families om samen te zijn, geraken ze ontspoord door een buitengewone ontdekking. June heeft echter de kracht om van vorm en lichaam te veranderen. Bekijk hier de trailer.

31 augustus

Ozark

Eindelijk een nieuw seizoen van Ozark, daar kijken wij eerlijk gezegd het meest naar uit op Netflix in augustus. Ook in seizen 2 volgen we Ozark Marty Bryde en zijn familie terwijl ze door de duistere wateren van het leven navigeren in een gevaarlijk strijd met het drugskartel. Bekijk hier de trailer.

The Laws of Thermodynamics (aka Las Leyes de la Termodinámica)

Glijdend naadloos heen en weer door ruimte en tijd, neemt deze film ons mee op een wervelende tour van verleiding en extase, liefdesverdriet en regeneratie. Hier was helaas nog geen trailer van beschikbaar.

The Comedy Lineup

Stand-up komedie krijgt een geheel nieuwe betekenis wanneer een groep grappige, opkomende comedians  de microfoon pakken voor een reeks van 15 minuten durende stand-up sets. Bekijk hier de trailer.

Netflix in augustus

Dit was de lijst met de nieuwe series en films op Netflix in augustus. Naar welke serie kijk jij uit? Of zit er helemaal niets bij voor jou? Wanneer dat het geval is, moet je misschien eens in onze database kijken met de beste en slechtste series op Netflix. En voor de rest… veel kijkplezier!

Kijk hier wat er nieuw was in de maand juli.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.