Vandaag zien we in dit lijstje wat er allemaal nieuw is op Netflix in februari. Soms is het moeilijk om een duidelijk overzicht te krijgen van wat er allemaal nieuw is. Vandaar dit toch handige lijstje! Alle series of films die je vandaag  ziet zijn allemaal Netflix Originals! Hou er dus rekening mee dat er nog enkele series bij komen die niet van de productie van Netflix zijn. Veel plezier er mee!

2 februari

Coach Snoop

Snoop Dogg, die zelf een moeilijke jeugd heeft gehad, zet een jeugdcompetitie football op om risicojongeren van de straat te houden en te helpen focussen op hun ambitie en leven. Bekijk hier de trailer.

On body and soul

De Hongaarse Oscar-selectie, On Body and Soul, vertelt het verhaal van een man en een vrouw die elkaar ontmoete. Terwijl ze in een slachthuis werken. Ze ontdekken dat ze elke nacht dezelfde droom delen en proberen deze op klaarlichte dag opnieuw te creëren. Bekijk hier de trailer.

Altered Carbon

Een intrigerend verhaal over moord, liefde, seks en verraad dat in de toekomst meer dan 300 jaar zal duren. De maatschappij is getransformeerd door nieuwe technologie. Bewustzijn kan worden gedigitaliseerd. Menselijke lichamen zijn uitwisselbaar. De dood is niet langer permanent. Bekijk hier de trailer.

6 februari

Fred Armisen: Standup For Drummers

Komiek, acteur, schrijver en muzikant Fred Armisen. Brengt zijn komische observaties, maar ook muzikantimpressies en drumvaardigheden over op zijn originele stand-upcomedy special. Samengevat een show die je moet gezien hebben! Bekijk hier de trailer.

7 februari

Queer Eye

De met een Emmy bekroonde serie is terug in een nieuwe Fab 5 die Amerika fabuleus met uitdagende make-overmissies.  Vroeger was dit een absolute topper. En daarom verwachten wij veel van deze serie! Bekijk hier de trailer.

9 februari

The Ritual

Na de tragische dood van hun beste vriend, herenigden vier oude vrienden van de universiteit zich om door de Scandinavische wildernis te wandelen. Maar een verkeerde afslag leidt hen naar de donkere en mysterieuze bossen van de Noorse legende, waar nog steeds een oud kwaad bestaat en hen bij elke draai besluipt. Bekijk hier de trailer.

The Trader (Sovdagari)

In deze originele documentaire van Netflix verkoopt Gela tweedehandskleding en huishoudelijke artikelen aan de achterkant van zijn minibus tijdens een reis door het Oost-Europese land, Georgia. Bekijk hier de trailer.

16 februari

Everything Sucks!

Twee groepen buitenbeentjes op school, de audiovisuele club en de toneelclub, hebben onenigheid. Een daarom opmerkelijk verhaal over volwassen worden in Oregon in 1996. Bekijk hier de trailer.

First Team: Juventus

Leer Juventus FC  noch beter kennen in een serie over de legendarische supersterren van deze Italiaanse voetbalclub. En ook over opkomende spelers die indruk willen maken. Helaas is hier geen trailer van beschikbaar.

23 februari

Seven Seconds

De dood van een 15-jarige Afro-Amerikaanse jongen in Jersey City wordt door de politie in de doofpot gestoken. Maar anderen willen de waarheid boven tafel laten komen!  Bekijk hier de trailer.

Mute

In de nabije toekomst moet een man met een gewelddadig verleden die niet kan praten, zich meten met de onderwereld van Berlijn om zijn verdwenen vriendin te vinden. Bekijk hier de trailer.

Ugly Delicious

David Chang en andere chef-koks, activisten en kunstenaars reizen de wereld rond. Met behulp van voedsel doorbreken ze culturele barrières en vinden ze gedeelde ervaringen. Kortom een serie voor mensen die van eten en reizen houden! Bekijk hier de trailer.

Marseille (seizoen 2)

De burgemeester van Marseille wil na langdurige dienst het roer overdragen aan zijn protegé. Maar er barst een onverwachte strijd los om controle over de stad te krijgen. Bekijk hier de trailer.

27 februari

Marlon Wayans: Woke-ish

Al laatste een komische show. De komiek Marathon Wayans geeft een show die brullend, waanzinnig en gewaagd is. Met onderwerpen als racisme, leeftijd, homorechten, kinderen opvoeden en zelfs de Kardashians. Hier is nog geen trailer van beschikbaar.

Netflix in februari

Dit  was de lijst van Netflix in februari met alle Netflix Originals. Natuurlijk worden er ook nog meerdere series toegevoegd door Netflix, maar deze zijn geen originele Netflix-series en waren dus eerst ergens anders te zien. Hopelijk hebben jullie toch  inspiratie uit deze lijst van Netflix in februari kunnen halen. Of misschien wil je ook nog eens een kijkje nemen bij wat er allemaal nieuw was in Januari.

Indien jullie nog leuke series kennen, die we ook zeker eens moeten bekijken, dan horen we dat graag! Aangezien wij veel reizen, kunnen wij niet alle series zien. Dus laat ons daarom  zeker weten als jij een aanrader hebt!

Is er niets bij voor jou? Kijk dan ook zeker eens hier of er toch niets anders bij jou past. Er is genoeg keuze! Daarnaast heb je  volgende maand een nieuwe update zoals altijd over wat er aankomt op Netlfix. Intussen kan je ons ook volgen via Facebook.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.