Er is alweer een nieuwe maand begonnen en dus geven we je meteen ook een nieuwe Netflix-lijst met de nieuwste films en series die uitkomen. En er zitten volgens ons toch enkele pareltjes bij. Wij hopen dat je er iets aan hebt! Alvast veel plezier met de lijst van wat er nieuw is op Netflix in juli.

3 juli

The comedy line up

Een diverse aanstormende groep comedians geeft een optreden van een kwartier ten beste in deze showcaseserie voor stand-upcomedy. Bekijk hier de trailer.

6 juli

White fang

Een leuke animatiefilm voor gezinnen. Een nieuwsgierige, trouwe wolfshond beleeft het avontuur van zijn leven terwijl hij drie verschillende baasjes na elkaar dient. Bekijk hier de trailer.

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter

Een ster uit de jachtvideo’s wil een band smeden met zijn twaalfjarige zoon tijdens een tocht door de wildernis, maar leert dat familiebanden niet kunnen worden afgedwongen. Bekijk hier de trailer.

Vrije teugels (seizoen 2)

Ook seizoen twee van deze kinderserie zit er in de zomervakantie bij. Een serie over avonturen en paarden en de problemen van vriendinnen om samen de top te bereiken. Bekijk hier de trailer.

Sacred games

Een link in hun verleden leidt een eerlijke agent naar een voortvluchtige bendeleider, die hem met een cryptische waarschuwing op een missie stuurt om Mumbai te redden. Bekijk hier de trailer.

Anne met een E (seizoen 2)

Een aanrader op Netflix in juli volgens ons, want seizoen 1 was een echte topper. Een dapper weeskind met grote dromen vindt een onverwachte thuis bij een ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige, vrijgezelle broer. Gebaseerd op ‘Anne van het groene huis’. Bekijk hier de trailer.

Somebody feed Phil

Phil Rosenthal, de maker van Everbody loves Raymond, reist de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico kennen. Een serie die wij met onze reisblog dus zeker gaan bekijken. Bekijk hier de trailer.

13 juli

Jim Jefferies: This Is Me Now

In een vrijmoedige stand-upspecial grapt de heerlijk ongegeneerde  Jim Jefferies over ‘graaiende’ beroemdheden, politieke schijnheiligheid en zijn eigen foute carrièrekeuzes. Bekijk hier de trailer.

Sugar Rush

Dit is een meedogenloze, snelle nieuwe competitie die bakkers uitdaagt om desserts te creëren die er mooi uitzien en geweldig smaken – allemaal tegen de klok.  Hier is helaas geen trailer van beschikbaar. 

20 juli

Graduates

Wanneer een dronken debat tussen twee recent afgestudeerden, over wiens vader zou winnen in een gevecht, serieus wordt genomen door hun idiote vaders, gaan er banen verloren en worden er relaties geruïneerd en toekomsten vernietigd. Ook hiervan is nog geen trailer beschikbaar.

24 Juli

Iliza Shlesinger: Elder Millennial

Onlangs verloofd, duikt ze in onmiskenbare waarheden over het leven op de leeftijd van 35 jaar. Terugkijkend op de waanzin van de afgelegde weg en wat er nog zal komen. Een leuk voorproefje zie je hier.

27 Juli

Orange is the new black

De topper op Netflix in juli is zeker deze veel bekeken top-serie. Orange is the new black is een met een Emmy bekroonde serie van de maker van Weeds. Dit is het verhaal van een gegoede New Yorkse die in de vrouwengevangenis belandt door een misdaad uit haar verleden. Hier leert ze mensen kennen waar ze hele avonturen mee beleeft en waar ze plannen mee maakt.  Bekijk hier de trailer.

The bleeding edge

Deze baanbrekende documentaire onderzoekt hoe de door winst gedreven Amerikaanse miljardindustrie in medische technologie patiënten dagelijks blootstelt aan risico’s.  Ook hier was nog geen trailer van te vinden.

Netflix in juli

Zo dit was weer de lijst et wat er op Netflix in juli is. Zijn er een paar waar jullie naar uit kijken of stelt deze lijst jullie eerder teleur?

Opzoek naar een nieuwe netflix serie en deze is niets voor jou?  Kijk dan zeker eens in onze database en misschien zit er iets voor jou tussen.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.