Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Wat is er nieuw op Netflix in mei?

  Reisblog : Netflix in mei

  Wat is er nieuw op Netflix in mei?

  Vandaag begint een nieuwe maand dus geven we je meteen ook een nieuwe Netflix-lijst met de nieuwste films en series die uitkomen. En er zitten volgens ons toch enkele pareltjes bij. Wij hopen dat je er iets aan hebt! En alvast veel plezier met de lijst van wat er nieuw is op Netflix in mei.

  1 mei

  De GVR

  De GVR is een animatiefilm die gaat over het weeskindje Sofie die een band op bouwt met een reus. En dit terwijl reuzen mensen normaal als lekkernij opeten. Ze beleven samen dan ook spannende avonturen. Bekijk hier de trailer.

  Amour

  Georges en Anne zijn tachtigjarige, gepensioneerde muziekdocenten. Hun dochter, ook een muzikant, woont met haar gezin in Groot-Brittannië. Op een dag krijgt Anne een beroerte en wordt de liefdesband van het paar zwaar op de proef gesteld. Deze film bestaat al van 2012. Bekijk hier de trailer.

  Amy

  Amy is de documentaire over het leven van Amy Winehouse en hoe ze helaas te vroeg aan haar einde kwam. Deze docu is al iets ouder en wij hadden deze dan ook al gezien. Wij raden deze documentaire absoluut aan! Je zal nooit meer hetzelfde kijken naar Amy na het zien van aangrijpende beelden. Bekijk hier de trailer.

  The Best Exotic Marigold Hotel

  Deze film gaat over een groep oudere mensen die op pensioen zijn. Ze zijn er van overtuigd hun oude dagen in India door te brengen. Dit levert hilarische beelden op. Bekijk hier de trailer.

  Only God Forgives

  Julian, een gerespecteerd figuur in de criminele onderwereld van Bangkok, runt een Thaise boksclub met zijn broer Billy. Billy wordt plotseling vermoord en dat kan Julian natuurlijk niet zomaar laten gebeuren Bekijk hier de trailer.

  Nebraska

  Wanneer een chagrijnige oude zuipschuit denkt dat hij een prijs heeft gewonnen, neemt zijn zoon hem met tegenzin mee op een lange reis met de auto om de prijs op te halen. Bekijk hier de trailer.

  4 mei

  David Letterman with Tina Fey

  In deze maandelijkse talkshow nodigt de nieuwsgierige tv-legende David Letterman fascinerende persoonlijkheden uit voor diepte-interviews en uitstapjes. Nu is Tina Fey aan de beurt. Bekijk hier de trailer.

  End Game

  Terwijl het onvermijdelijke dichterbij komt, ontmoeten terminale patiënten bijzondere artsen die onze kijk op het leven en de dood willen veranderen. Bekijk hier de trailer.

  The Rain

  Zes jaar nadat een agressief virus bijna heel Scandinavië heeft uitgeroeid, zoeken een broer en een zus samen met andere jonge overlevers naar veiligheid en antwoorden. Bekijk hier de trailer.

  Dear White People (seizoen 2)

  Zwarte studenten krijgen dagelijkse vernederingen en achterbaks gekonkel op een  League universiteit die lang niet zo liberaal is als deze lijkt te zijn. Bekijk hier de trailer.

  Forgive Us Our Debts

  Met schuldeisers in zijn nek, gaat een onlangs ontslagen man werken voor een deurwaarder. Maar al snel ontdekt hij de onverwachte prijs voor dit pact met de duivel. Bekijk hier de trailer.

  10 mei

  Safe

  Nadat zijn tienerdochter verdwijnt ontdekt een chirurg, die weduwnaar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen uit zijn omgeving. Bekijk hier de trailer.

  11 Mei

  Bill Nye Saves the World (seizoen 3)

  Talkshowpresentator en Emmy-winnaar Bill Nye nodigt experts en beroemdheden uit om samen in zijn lab te onderzoeken hoe wetenschap ons dagelijks leven bepaalt. Bekijk hier de trailer.

  Evil Genius

  Dit waargebeurd misdaadverhaal begint met de gruwelijke dood van een pizzabezorger die een bank overvalt met een bom om zijn nek. Daarna wordt het alleen maar vreemder. Bekijk hier de trailer.

  The Kissing Booth

  Wanneer de eerste kus van tiener Elle leidt tot een verboden romance met de knapste jongen van de school, zet ze haar relatie met haar beste vriend op het spel. Bekijk hier de trailer.

  18 mei

  Cargo

  Na een hevige pandemie probeert een geïnfecteerde vader wanhopig zijn dochtertje te beschermen nadat hij is gestrand op het platteland in Australië. Bekijk hier de trailer.

  13 Reasons Why?

  Onlangs is er een teaser verschenen dat op 18 mei seizoen 2 van deze populaire serie uitkomt. Vooralsnog is het niet bekend of dit ook al in Europa is of enkel in Amerika. Laat ons hopen van wel! Bekijk hier de trailer.

  25 Mei

  Ibiza

  Wanneer Harper haar twee beste vriendinnen mee op zakenreis neemt, komt het trio in een wild avontuur terecht op Ibiza als Harper valt voor een knappe DJ. Helaas vonden we hier nog geen trailer van. Al denken wij wel dat dit een leuke film wordt op Netflix in mei.

  Trollenjagers

  Een animatiefilm die gaat over een doodgewone jongen die per toeval een amulet vindt. Daardoor veranderd zijn leven drastisch en wordt hij de beschermer van twee werelden. Bekijk hier de trailer.

  The Toys That Made Us

  De geniën achter de bekendste speelgoedfranchise’s ooit bespreken de opkomst, en soms de ondergang, van hun creaties waar gigantische sommen geld mee gepaard gingen. Bekijk hier de trailer.

  26 mei

  Sara’s Notebook

  Laura is al jaren in de jungle van Congo op zoek naar haar zus Sara die vermist is. Daar vind ze niet haar zus maar wel haar dagboek. Zal het zo duidelijk worden wat er met haar gebeurd is? Ook hier was helaas nog geen trailer van beschikbaar.

  29 mei

  Spotlight

  Een team van verslaggevers en redacteurs van The Boston Globe onderzoekt een schokkend kindermisbruikschandaal dat door de katholieke kerk in de doofpot werd gestoken. Bekijk hier de trailer.

  30 mei 

  Unbreakable Kimmy Schmidt (seizoen 4)

  Wanneer een vrouw wordt gered van een apocalyptische sekte en in New York terechtkomt. Moet ze leven in een wereld waarvan ze dacht dat die niet meer bestond. Bekijk hier de trailer.

  Netflix in mei?

  Dit was de Netflix-lijst met wat er nieuw was op netflix in mei. Naar welke serie of film kijk jij uit? Of verkies je liever een andere serie of film? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze eigen Facebookpagina. Weet je niet meer wat je moet zien? Kijk dan zeker eens bij onze Netflix categorie en misschien zit jou volgende favoriete serie er wel bij! Dit was Netflix in mei! Tot de volgende maand

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.