Een nieuwe maand vandaag dus weer een nieuwe lijst met nieuwe series en films op Netflix. En deze maand belooft een goede maand te worden met nieuwe afleveringen van Riverdale en nog veel meer dan dat natuurlijk. Bekijk het allemaal hier in de lijst van Netflix in oktober!

2 oktober

Joe Rogan: Strange Times

Comedian Joe Rogan keert terug op Netflix in zijn tweede originele stand-up special, Joe Rogan: Strange Times, waar hij mijmert over de huidige cultuur, worstelen, slechte wetten, veganisten en nog veel meer. Een trailer was helaas niet beschikbaar.

3 oktober 

Operation Finale

Vijftien jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog lanceerde het Israëlische inlichtingenagentschap Mossad en veiligheidsagentschap Shin Bet een gedurfde, topgeheime aanval om de beruchte Eichmann, die was dood gerapporteerd in de chaos na de ineenstorting van nazi-Duitsland, maar was in feite woonachtig en werkend in een buitenwijk van Buenos Aires, Argentinië onder een veronderstelde identiteit, samen met zijn vrouw en twee zonen. Bekijk hier de trailer.

5 oktober

Big Mouth

Dit is een gedurfde animatie/komedie film van twee ware vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg. Ze zetten samen de verrassingen en verschrikkingen van de puberteit op zijn kop. Wijzelf zijn niet echt van deze animatieserie. Bekijk hier de trailer.

Little Things

Kavya (Mithila Palkar) en Dhruv (Dhruv Sehgal) zijn een jong ongehuwd koppel dat de gecompliceerde wereld van relaties, carrières en ambities volgt in het druk bevolkte  Mumbai, terwijl ze altijd de kleine dingen koesteren die het leven de moeite waard maken om te leven. De serie viert de zoete en zure momenten van het leven en hun nieuwe ouderrelatie. Bekijk hier de trailer. een echte topper op Netflix in oktober.

Dancing Queen

Dancing Queen is een hilarische en hartelijke docu-serie die zich afspeelt in de dansende, steigerende wereld van de veelzijdige, veelgelaagde Justin Johnson. Terwijl het goed gaat met zijn dansleven gaat het heel wat minder met zijn leven en de zin in het leven.  Bekijk hier de trailer.

ELITE

Las Encinas, de beste en meest exclusieve school in Spanje waar de elite hun kinderen laten studeren, is ook de plek waar drie arbeiderskinderen net zijn toegelaten nadat hun academie was verwoest door een aardbeving en de gemeenteraad de studenten verdeelde tussen de verschillende scholen in de omgeving. De botsing tussen degenen die alles hebben en degenen die niets te verliezen hebben, creëert de perfecte storm die uiteindelijk eindigt in een moord. Wie zit achter de misdaad? Bekijk hier de trailer.

Private Life

Private Life is het verbluffend grappige en aangrijpende verhaal van Richard  en Rachel. Het stel wil dolgraag een kind maar dat blijkt niet gemakkelijk te zijn.  Na de emotionele en economische omwenteling van invitrofertilisatie, zijn ze aan het einde van hun touw van middelbare leeftijd, maar wanneer Sadie, een recent college afhaakt, opnieuw in hun leven komt, beginnen de dingen er terug beter uit te zien. Bekijk hier de trailer.

8 oktober

Mo Amer: The Vagabond

De Arabisch-Amerikaanse komiek Mo Amer brengt zijn wereldse ervaringen naar buiten met zijn  debuut op Netflix.  Gefilmd in het Paramount Theatre in Austin, Texas, verlicht Amer het publiek over de waarheden van zijn ervaringen uit de eerste hand als vluchteling. Van het Amerikaanse immigratiebeleid en internationaal toeren zonder paspoort tot de tijd dat hij viraal ging. Of zitten naast Eric Trump tijdens een vlucht, dit is Amer zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Bekijk hier de trailer.

10 oktober

22 July

Genomineerde filmmaker Paul Greengrass vertelt het waargebeurde verhaal van de nasleep van de dodelijkste terroristische aanslag in Noorwegen. Op 22 juli 2011 werden 77 mensen gedood toen een extreemrechtse extremist Breivik. Die een autobom in Oslo liet ontploffen voordat hij een massale schietpartij uitvoerde in een kamp voor tieners. 22 juli gebruikt de lens van de camera voor een fysieke en emotionele reis van een paar  overlevende midden in hun revalidatie. Bekijk de trailer.

Riverdale (Nederland 11 oktober)

Op ‘Riverdale High’ de school van het stadje Riverdale waar Betty, Archie, Jughead en nieuwkomer Veronica zitten. Hangt er een raar sfeertje na de dood van één van de leerlingen. Het is dan ook niet zomaar een leerling. Jason Blossom is de kapitein van het football team en lid van de rijkste familie van de streek. Zijn tweelingzus Cheryl Blossom die bij hem was tijdens zijn verdwijning, gedraagt zich na zijn dood normaal maar heeft duidelijk geheimen. Eigenlijk hebben alle families in de stad geheimen. Door de vijandigheid tussen al deze families, is de dader van de verdwijning vinden nog niet zo gemakkelijk. Bekijk hier de trailer voor seizoen 3.

11 oktober

Salt Fat Acid Heat

Dit kookprogramma reist naar de thuiskeukens van Italië, de zuidelijke eilanden van Japan, de hitte van de Yucatán en terug naar Berkeley’s Chez Panisse. Waar de kok haar culinaire leven begon. Hier is helaas geen trailer van beschikbaar. Maar mede doordat dit in Mexico is opgenomen kijken wij enorm uit naar deze serie op Netflix in oktober.

12 oktober

ReMastered

Muziek is een gesprek dat nooit eindigt, een call-and-response tussen feit en fictie. Netflix’s originele documentaireserie ReMastered onderzoekt spraakmakende evenementen die van invloed zijn op enkele van de meest legendarische namen in de muziek, met baanbrekende ontdekkingen en inzichten die verder gaan dan wat eerder is gerapporteerd. Ook hier is helaas nog geen trailer beschikbaar.

Apostle

Het jaar is 1905. Thomas Richardson reist naar een afgelegen eiland om zijn zus te redden nadat ze is ontvoerd is door een mysterieuze religieuze sekte die  losgeld eist voor haar veilige terugkeer. Het wordt al snel duidelijk dat de sekte spijt zal hebben van de dag waarop zij deze man teisterde, terwijl hij dieper en dieper graaft in de geheimen en leugens waarop de gemeente is gebouwd. Bekijk hier de trailer.

FightWorld

Acteur en vechtkunstenaar Frank Grillo onderzoekt en ervaart de diverse vechttechnieken die te vinden zijn in al de culturen over de hele wereld. Ook naar deze serie op Netflix in oktober kijken wij enorm uit. Ook hier is er nog geen trailer beschikbaar.

The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House is een moderne versie van de legendarische gelijknamige roman van Shirley Jackson, vijf broers en zussen die zijn opgegroeid in het meest beroemde spookhuis in Amerika. Nu ze volwassenen zijn, worden ze  herenigd door de zelfmoord van hun jongste zus, die hen dwingt om eindelijk de geesten van hun eigen verleden te confronteren. Bekijk hier de trailer.

The Kindergarten Teacher

Wanneer een kleuterjuf van Staten Island ontdekt dat een begaafde, vijf jaar oude student in haar klas zit, raakt ze gefascineerd en geobsedeerd door het kind dat op een gevaarlijke en wanhopige manier zijn talent koestert. Bekijk de trailer hier.

16 oktober

Ron White: If You Quit Listening, I’ll Shut Up

Als een van de oprichters van de Blue Collar Comedy Tour, houdt Ron vast aan zijn kenmerkende stijl met een sigaar in de hand en een glas tequila. Ron, met meer dan 30 jaar ervaring in de komedie, vertelt ons over alles iets. Van hoe je gêne als bedplasser kunt voorkomen, tot het bouwen van een plan om radicale terroristen buiten de Canadese grenzen te houden. Ook hier is er nog geen trailer beschikbaar.

19 oktober

Marvel’s Daredevil

Matt Blinded als jonge jongen, maar doordrenkt met buitengewone zintuigen, vecht Matt Murdock (Charlie Cox) dag in dag uit tegen onrecht als advocaat en ‘s nachts als de Super Hero’ Daredevil in de moderne Hell’s Kitchen, New York City. Bekijk hier de trailer.

Making a Murderer Part Two

Emmy Award-winnende filmmakers Laura Ricciardi en Moira Demos keren terug naar het Midwesten waar ze exclusieve toegang hebben tot Steven Avery en zijn medeverdachte en neef Brendan Dassey. Hun families en de juridische teams die namens hen voor gerechtigheid vechten. In de loop van 10 nieuwe afleveringen geeft Making a Murderer deel 2 een diepgaand onderzoek naar het emotionele proces van deze bekende zaak. Bekijk hier de trailer.

Wanderlust

Wanderlust kijkt naar hoe we gelukkige relaties opbouwen en onderhouden en vraagt ​​of levenslange monogamie mogelijk is – of zelfs wenselijk. Toni Collette speelt Joy Richards. Een therapeut die probeert een manier te vinden om haar vonk levend te houden met haar echtgenoot na een fietsongeval, waardoor ze hun relatie opnieuw beoordelen. Terwijl we haar familie, vrienden, buren en klanten ontmoeten, komen opmerkelijke en toch relateerbare verhalen over liefde, begeerte en verboden begeerte naar voren. Bekijk hier de trailer.

The Night Comes For Us

The Night Comes For Us volgt Ito (gespeeld door Joe Taslim), een voormalig bendelid. En zijn missie om een ​​jong meisje te beschermen terwijl hij probeert te ontsnappen aan zijn voormalige bende na zijn mysterieuze verdwijning die een gewelddadige strijd in de straten van Jakarta heeft veroorzaakt. Hier is helaas geen trailer beschikbaar.

23 oktober

Adam Sandler: 100% Fresh

Adam Sandler neemt zijn komische muzikale mijmeringen mee op pad, van komedieclubs tot concertzalen naar een zeer nietsvermoedend metrostation. Een echte aanrader op Netflix in oktober volgens ons! Bekijk hier de trailer.

24 oktober

Bodyguard

In een omgeving van veel spelletjes rond macht, vertelt Bodyguard het fictieve verhaal van David Budd, een heroïsche, maar vluchtige oorlogsveteraan die nu werkt als een Specialist Protection Officer. Wanneer hij wordt aangesteld om de ambitieuze en machtige minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague te beschermen, ziet Budd zichzelf verscheurd tussen zijn plicht en zijn overtuigingen. Bekijk hier de trailer.

26 oktober

Shirkers

Na meer dan twee decennia keert Tan terug (nu schrijver in LA) terug naar het land van haar jeugd en naar de herinneringen van een man die haar dromen zowel mogelijk maakte als verijdelde. Gaat deze terugkomst haar leven nieuw leven inblazen? Of blijft alles zoals het is? Hier is geen trailer van beschikbaar. 

Castlevania

Geïnspireerd door de klassieke videogameserie, is Castlevania een duistere middeleeuwse fantasie die volgt op het laatste overlevende lid van de onterechte Belmont-clan, in een poging Oost-Europa te behoeden voor de ondergang van Vlad Dracula Tepe zelf. Ook dit is volgens ons niet echt een topper in de lijst Netflix in oktober. Bekijk hier de trailer.

Chilling Adventures of Sabrina

In de lijst Netflix in oktober kom je natuurlijk ook Halloween tegen. Chilling Adventures of Sabrina verbeeldt de oorsprong en de avonturen van Sabrina the Teenage Witch als een donker verhaal dat vooral rond horror en natuurlijk ook hekserij gaat. Bekijk hier de trailer. Deze serie heeft ook dezelfde makers als Riverdale, dus wij verwachten er wel wat van!

30 oktober

The Degenerates

Een reeks komedies van echte toppers zoals Big Jay Oakerson, Joey Diaz, Liza Treyger, Yamaneika Saunders, Christina P. en Brad Williams. Meer is er helaas niet bekend over deze serie.

Wat ga jij kijken op Netflix in oktober?

Wat ga jij kijken op Netflix in oktober? Laat het ons zeker weten vanonder in de comments of op onze Facebookpagina.

Zijn deze series op Netflix in oktober helemaal niets voor jou? Dan kan je altijd eens in onze database kijken met onze favoriete en minder favoriete series en films. Hopelijk zit er daar iets leuk voor jou tussen!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.