Om in Valentijnssfeer te blijven geven we je vandaag 5 series die ideaal zijn voor singles om te bekijken op Netflix in deze Valentijnsspecial. Niets is lastiger dan al die romantiek om je heen wanneer jij single bent, toch? Geniet mee van deze fantastische series en geniet van je leven als single!

 

1. Crazy Ex Girlfriend

Zoals de titel het al vertelt, is Crazy Ex Girlfriend een serie over een vrouw wiens hart jaren geleden gebroken is door een oude geliefde. Zij is vastberaden hem terug voor zich te winnen en gaat naar hem op zoek. Zal haar plannetje lukken? Bekijk hier de Trailer.

 

2. Love Sick

Love Sick vertelt het verhaal van Dylan die ontdekt dat hij chlamydia heeft. Samen met zijn vrienden gaat hij op zoek naar zijn ex die dit veroorzaakte. Doorheen de serie ga je terug mee met Dylan in zijn herinneringen. Zeker de moeite waard om te bekijken! Bekijk hier de trailer.

 

3. Friends from College

Friends from College brengt een aantal oude vrienden terug samen. Ze studeerden samen af aan de prestigieuze universiteit Harvard 20 jaar geleden en ze komen er samen achter dat de liefde (nog steeds) ingewikkeld is. Deel jij deze mening ook? Kijk dan zeker deze luchtige serie eens! Bekijk hier de trailer.

 

4. Splitting up Together

Splitting up Together vertelt het verhaal van een gescheiden koppel dat geforceerd wordt om nog samen onder één dak te wonen omdat ze het financieel moeilijk hebben. Dit leidt uiteraard tot ergernissen. De serie telt maar één seizoen dus deze kan je vlotjes kijken! Bekijk hier de trailer.

 

5. New Girl

New Girl brengt het verhaal van Jessica die na haar relatiebreuk intrekt bij 3 vrijgezelle mannen. Goed idee, of niet? Deze mannen proberen haar ook inzicht te geven in relaties. De serie telt 5 seizoenen, dus je bent hier wel even zoet mee. Bekijk hier de trailer.

 

Valentijnsspecial, wat denk jij?

Ben jij single en lijken deze series iets voor jou? Of heb je andere manieren om te ontsnappen aan al de romantiek rondom jou? Laat het ons zeker weten wat je van deze Valentijnsspecial vond , in de comments. Wij zijn heel benieuwd!

Heb je plannen om dit weekend iets te gaan doen met je geliefde of met vrienden?  Misschien ga je wel op citytrip? In dat geval moet je toch zeker eerst onze tips voor je citytrip eens bekijken. Ze kunnen het verschil maken!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.