Sinds gisteren is er een nieuwe luchtvaartmaatschappij gestart in België. Deze nieuwste Belgische luchtvaartmaatschappij heet Air Charters Europe (ACE) en zou wel eens jou leven spectaculair kunnen veranderen!

Exclusief

Air Charters Europe speelt in op een toenemende vraag in de luchtvaartsector voor groepsreizen. Vele bedrijven charteren meer en meer een vliegtuig om groepsreizen aan te bieden, zoals bijvoorbeeld bij een teambuilding. Vroeger ging men voor dit soort reizen vluchten boeken bij buitenlandse luchtvaartmaatschappijen, maar vanaf nu kan dat dus gewoon bij een Belgisch bedrijf. Exclusief vliegen met een groep van minimum 20 passagiers? Het kan nu dankzij Air Charters Europe voor de hele Benelux!

Luxueus

Niet alleen is deze ervaring van reizen heel erg exclusief, het is ook nog eens luxueus. De toestellen die Air Charters Europe voor deze speciale vluchten zal gebruiken, zijn vergelijkbaar met een privéjet. Er is meer beenruimte dan op een doorsnee vlucht, elke stoel heeft een eigen stroomaansluiting en voor de afwerking zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Het comfort en de ervaring voor de passagier zijn hoogstaand.

Bestemmingen

Het eerste toestel van deze nieuwe luchtvaartmaatschappij biedt ruimte aan maximum 30 personen en kan tot zo’n 3000 kilometer ver vliegen. Zo bereikt het gemakkelijk alle bestemmingen binnen Europa. Binnenkort is er misschien zelfs een tweede groter toestel op de markt dat wel 45 personen kan vervoeren en zo hoopt Air Charters Europe de grootste speler op de markt te worden van luchtvaartcharters voor groepen in Europa. Wie nu al ideeën heeft voor een groepsreis, kan een aanvraag doen via hun website. Ook voor prijzen van vluchten kan je best daar informeren.

luchtvaartmaatschappij personeel
De piloten van Air Charters Europe

Deze luchtvaartmaatschappij iets voor jou?

Kan deze nieuwe Belgische luchtvaartmaatschappij jou leven veranderen? Lijkt deze nieuwe manier van reizen iets voor jou? Of stap je liever toch op een gewoon vliegtuig? Het maakt niet uit hoe je reist, als je maar ten volle geniet van de trip. En dat kan je nog meer door onze reistips! Volg ons ook zeker op Facebook voor op de hoogte te blijven van nieuwe reistips.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.