Noord-Amerika

Noord-Amerika is een continent dat onze interesse al jaren wekt. Dit gigantische continent is, wat je misschien niet verwachtte, niet de grootste van de wereld. Azië en Afrika zijn groter. Qua bevolkingsaantal staan ze gerangschikt op de 4e plaats na Azië, Afrika en Europa. Dat vinden wij toch opmerkelijk.

Het continent Noord-Amerika telt ongeveer 35 landen. Velen zul je misschien (nog) niet eens kennen omdat het eilanden zijn die verspreid liggen in Caribisch gebied. Denk maar aan De Kaaimaneilanden, Saint Lucia en Montserrat. Dit zijn wel stuk voor stuk pareltjes waar we ooit op een dag hopen naartoe te reizen.

Toch zijn het vooral Mexico en de USA die ons eerst wisten te bekoren. Uiteraard is er nog meer te zien dan deze 2 fenomenale landen. De natuur in Canada vinden we subliem en we kunnen niet wachten om ook daar op ontdekking te gaan. Bovendien zou het zonde zijn om maar twee van de 35 landen uit Noord-Amerika in ons leven gezien te hebben. Hier kan je alvast onze verhalen lezen over wat wij al ontdekten in en over Noord-Amerika.

Noord-Amerika

AG BS BB BZ CA CR CU DM DO SV GL GD GT HT HN JM MX NI PA PR KN LC VC TT US

Mexico

Mexico staat al jaren op onze bucketlist en dat is niet zomaar. Met zijn rijke geschiedenis en cultuur, bekoort dit land vele reizigers. Naast cultuur vind je in Mexico ook prachtige natuur. Vooral de uitgestrekte stranden met wuivende palmbomen doen je meteen wegdromen. Deze zonnige bestemming is één van onze favorieten.

USA

Amerika is een land dat bij velen op de bucketlist staat. Zo ook bij ons. We waren dan ook heel blij dat we dit prachtige land gingen doorkruisen in een twee maand durende reis. Vooral de vele Nationale parken die dit land rijk is, spraken ons aan. Denk maar aan het  Yosemite of de Gran Canyon. Natuurlijk heeft dit land nog meer dan deze prachtige natuur. Zo bezochten wij ook een paar leuke steden zoals New York en Miami. Dit land moet je zeker één keer in je leven gezien hebben.

Enkele Foto's van onze reizen in Noord-Amerika

  • time square New York

Volg ons

Je kan onze verhalen en recente locaties  binnen  Noord-Amerika ook volgen via social media. Zoals bijvoorbeeld Facebook en Instagram.