Vandaag begint een nieuwe maand dus ook een nieuwe lijst met series en films die je in november op Netflix kan bewonderen. Let wel op, deze lijst is enkel samengesteld met Netflix Originals. Wat wil zeggen dat deze series en films nog nergens anders zijn vertoond. Hopelijk zit er iets voor jou bij.

1 November 

Follow This

Volg de verslaggevers van Buzzfeed in hun onderzoek naar verschillende onderwerpen, van grappige internethypes tot veilige gebruiksruimten voor drugsverslaafden tot alles omtrent fake news. Eén van de documentaires waar Netflix zelf heel trots op is. Bekijk hier de trailer.

The Judgement

Nadat een traumatisch incident op een feest haar tot doelwit maakt van roddels en spot, probeert een jonge student de giftige en slechte cultuur van haar school te veranderen. Bekijk hier de trailer.

2 November

House of cards

Na het lange wachten krijgen we eindelijk het nieuwe en laatste seizoen van House of cards. Misschien wel de topper in November op Netflix want wij kijken er al naar uit om de strijd in het Witte Huis verder te volgen. Al zal dit seizoen er helemaal anders uitzien omdat Kevin Spacey niet meer de hoofdrol zal spelen na enkele schandalen rond zijn persoon. Bekijk hier de trailer.

The other side of the wind

In deze film van Orsen Welles heeft een legendarische regisseur het bijzonder moeilijk met zijn laatste opdracht bij de laatste dag van zijn leven. Hij denkt na over zijn nalatenschap. Bekijk hier de trailer.

They’ll Love Me When I’m Dead

Deze documentaire hoort eigenlijk bij de film The other side of the wind. Het vertelt de reden achter deze film en hoe deze gemaakt is. Met ontluisterende interviews. Bekijk hier de trailer.

The Holiday Calendar

Een worstelende maar getalenteerde fotograaf erft een antieke adventskalender voor de feestdagen, waarvan de inhoud de toekomst lijkt te voorspellen. Zal deze magische kalender haar ertoe brengen om van dit vakantieseizoen te houden? Een eerste nieuwe kerstfilm op Netflix dus. Wij zijn benieuwd. Bekijk hier de trailer.

5 November

John Leguizamo’s Latin History for Morons

Leguizamo onderzoekt 3.000 jaar Latino-geschiedenis en brengt alles in kaart, van een samenvatting van de geschiedenis van de Azteken en de Inca’s tot verhalen over Latijns-Amerikaanse patriotten in de Amerikaanse Burgeroorlog. Bekijk hier de trailer.

9 November

La reina del flow

Zeventien jaar nadat hij ten onrechte gevangen is genomen, zoekt een getalenteerde songwriter gerechtigheid tegen de mannen die haar ten val hebben gebracht en haar familie hebben gedood. Bekijk hier de trailer.

The Great British Baking Show

De overheerlijke wedstrijd keert terug naar de grote witte tent met 12 nieuwe bakkers en nog een seizoen met heerlijke verrassingen. Bekijk hier de trailer.

Westside

Een serie waar wij in November op Netflix veel van verwachten is deze Westside, en dan vooral omdat wij gewoon van muziek houden. Westside biedt een onbeschreven en diepe blik op de reizen van negen jonge op L.A. gebaseerde musici. Elke aflevering werpt licht op hun creatieve processen en persoonlijke worstelingen, waarbij bioscoop-achtige documentairebeelden worden afgewisseld met prachtig geproduceerde videoclips met originele liedjes. Bekijk hier de trailer.

Super Drags

Drie homoseksuele collega’s in een warenhuis worden na hun werk dragqueensuperhelden die vechten tegen de boze koningin Lady Elza en de conservatieve politieker Sandoval. En hoewel dit een animatieserie is, weten wij niet of deze serie echt zo geschikt voor kinderen is. Bekijk hier de trailer.

Medal of Honor

In deze documentaireserie, waarin militairen worden geëerd die een Mesal of Honor hebben gekregen voor hun moed, zien we hun inspirerende en pakkende waargebeurde verhalen. Bekijk hier de trailer.

Outlaw King

Het onnoemelijke, waargebeurde verhaal van Robert the Bruce die transformeert van verslagen edelman tot verbannen held tijdens de beklemmende bezetting van het middeleeuwse Schotland door Edward I van Engeland. Ondanks ernstige gevolgen grijpt Robert de Schotse kroon en verzamelt hij een gepassioneerde groep mannen om terug te vechten tegen het machtige leger van de tirannieke koning en zijn zoon. Bekijk hier de trailer.

13 November

Loudon Wainwright III: Surviving Twin

Grammy-winnende zanger Loudon Wainwright III reflecteert op zijn unieke relatie met zijn vader in een avond met originele liedjes en oprechte verhalen. Hiervan is helaas nog trailer beschikbaar.

Warrior

Een oorlogsveteraan die geplaagd wordt door schuldgevoelens over zijn laatste missie, werkt samen met de weduwe van zijn beste vriend om een gevaarlijke Kopenhagen-bende te infiltreren. Bekijk hier de trailer.

Oh My Ghost

Wanneer een bekwame maar timide chef-kok door een brutale geest wordt bezeten, springt haar hernieuwde vertrouwen in het oog van haar grote liefde. Een serie waar eigenlijk weinig over te vinden is. Afwachten dus of dit een topper wordt in november op Netflix want ook een trailer was nog niet beschikbaar.

15 November

The Crew

De balans tussen werk en privé valt uiteen voor de meest getalenteerde gewapende overvallers van Parijs, wanneer een ernstige fout hen dwingt om voor een misdaadbaas te werken en al zeker omdat er veel op het spel staat. Bekijk hier de trailer.

May The Devil Take You

Wanneer haar vervreemde vader in een mysterieuze coma valt, zoekt een jonge vrouw antwoorden in zijn oude villa, waar zij en haar stiefzus donkere waarheden ontdekken. Bekijk hier de trailer.

16 November

Narcos: Mexico

De serie waar wij naar uitkijken in November op Netflix is ongetwijfeld deze serie. En dat komt dan waarschijnlijk door onze liefde voor Mexico en voor de serie Narcos. Een leuke mengeling waar we dus zeker naar uitkijken. Bekijk hier de trailer.

The Ballad of Buster Scruggs

The Ballad of Buster Scruggs is een zesdelige westerse bloemlezing, een serie vol verhalen over de Amerikaanse grens verteld door de unieke en onvergelijkbare stem van Joel en Ethan Coen. Elk hoofdstuk vertelt een duidelijk verhaal over het Amerikaanse Westen.  Bekijk hier de trailer.

She-Ra and the Princesses of Power

She-Ra and the Princesses of Power is het verhaal van een wees genaamd Adora, die haar vorige gewone  leven achterlaat. Wanneer ze een magisch zwaard ontdekt dat haar transformeert in de mythische krijgsprinses She-Ra. Bekijk hier de trailer van deze animatieserie.

Dogs

Een elegante, boeiende en filmische documentaire waarin de diepe emotionele banden tussen mensen en hun geliefde viervoetige beste vrienden worden gevierd. Met zes ongelooflijke verhalen van over de hele wereld, waaronder Syrië, Japan, Costa Rica, Italië en de VS. Bekijk hier de trailer.

CAM

CAM is een psychologische thriller die Alice volgt, een ambitieuze camgirl, die op een dag wakker wordt om te ontdekken dat ze op haar show is vervangen door een exacte replica van zichzelf. Terwijl dit exemplaar de grenzen van Alice’s internet identiteit begint te verleggen, verdwijnt de controle die Alice over haar leven en de mannen daarin heeft. Van deze film is helaas nog geen trailer beschikbaar.

The Kominsky Method

Michael Douglas en Alan Arkin spelen als twee vrienden de strijd tegen de onvermijdelijke problemen  van het leven terwijl ze er niet jonger op worden. En dat net in een stad al Los Angeles waar alles rond schoonheid en jeugd draait. Bekijk hier de trailer.

The Princess Switch

Een week voor Kerstmis wisselt Margaret, de beeldschone Hertogin van Montenaro, van plaats met Stacy, een ‘gewone man’ uit Chicago, die er precies zo uitziet als zij. Met de hulp van een magische kerstman wordt Margaret verliefd op de knappe collega van Stacy, terwijl Stacy verliefd wordt op Margaretha’s verloofde, de onstuimige prins. Niet echt een kerstfilm maar wel opgenomen in deze periode. Dus toch nog wat kerst in November op Netflix. Helaas ik er ook van deze film nog geen trailer beschikbaar.

19 November

The Last Kingdom

Terwijl Alfreds gezondheid verzwakt  en daarmee zijn droom van een verenigd Engeland moet laten varen. Laat hij het het bevel om een nieuwe dreiging aan te vechten. Bekijk hier de trailer.

20 November

Sabrina

Een speelgoedmaker en zijn vrouw worden geterroriseerd door een gedemoniseerde pop nadat hun geadopteerde kind de geest van haar overleden moeder probeert op te roepen met behulp van een spookachtig ritueel. Een zeer enge film die misschien net een maand te laat komt aangezien Halloween al gedaan is. Bekijk hier de trailer.

The Final Table

The Final Table is een wereldwijde culinaire wedstrijdshow met ‘s werelds meest getalenteerde chef-koks die vechten voor een plekje aan de elite finaletafel die bestaat uit de beste chef-koks van over de hele wereld. De serie bestaat uit 12 teams van twee chef-koks uit de hele wereld die de nationale gerechten bereiden uit Mexico, Spanje, Engeland, Brazilië, Frankrijk, Japan, de Verenigde Staten, India en Italië. Bekijk hier de trailer.

Trevor Noah: Son of Patricia

Trevor Noah stapt uit de schaduw  van de “Daily Show” en treedt toe tot een stand-up special show over racisme, immigratie, kamperen en meer. Helaas bestaat er van deze show nog geen trailer.

21 November

The Tribe

Een virale sensatie verliest zijn reputatie en zijn geheugen, maar vindt een nieuw leven met zijn biologische moeder en haar gemachtigde dansgroep. Van deze film is er ook nog geen trailer beschikbaar.

22 November

The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles, vertelt het verhaal van zus en broer Kate en Teddy Pierce, wiens kerstavond van plan is om de kerstman op de camera te vangen. Al verandert dit plan in een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van konden dromen. Bekijk hier de trailer. Dit is volgens ons de absolute topper in November op Netflix als het over kerstfilms gaat.

Greenleaf

In de nasleep van de openbaring van Mavis dreigt het huwelijk van de bisschop en de First Lady te imploderen, waardoor Calvary’s leiderschap kwetsbaar blijft voor een omverwerping. Bekijk hier de trailer.

Mystery Science Theater 3000: The Return

Een man. Drie bots. Welkom in een compleet nieuw tijdperk van de Mystery Science. Helaas is er over deze serie niet meer te vinden. Ook een trailer is er nog niet. Wat deze serie gaat brengen is dus de vraag.

23 November

Frontier

De serie is een actierijk avontuurdrama dat de chaotische en gewelddadige strijd om rijkdom en macht in de Noord-Amerikaanse pelshandel in de late 18e eeuw volgt. En dat verteld vanuit meerdere perspectieven. Deze serie is ondertussen toch ook al aan zijn derde seizoen bezig. Bekijk de trailer hier.

Sick Note

Deze zwarte komedieserie volgt een dokter die een verkeerde diagnose heeft gesteld met kanker wiens leugens hem leiden naar een absurd web van geheimen, chantage en achterdocht. Met Rupert Grint, Nick Frost en Lindsay Lohan. Bekijk hier de trailer.

Fugitiva

Een vrouw organiseert een ontsnappingsplan gecamoufleerd als een ontvoering om haar kinderen te beschermen tegen de vijanden van haar man. Van deze serie is er nog geen trailer beschikbaar.

27 November

Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell

Veteranen in de stand-up industrie Jeff Ross en Dave Attell roosteren en lachen met elkaar, het publiek en speciale gasten. Ook van deze comedyshow is geen trailer of preview beschikbaar. Maar het is wel één van de toppers in November op Netflix.

30 November

Rajma Chawal

Een grootvader probeert sociale media te gebruiken om zijn haperende relatie met zijn zoon te verbeteren. Een film vol humor en verschillen tussen generaties. Ook hier nog geen trailer beschikbaar. Benieuwd of deze dan ook echt in november op Netflix gaat komen.

The World Is Yours

Om aan zijn misdaadleven te ontsnappen, accepteert een kleine gangster in Parijs nog een laatste baan met betrekking tot Spanje, drugs, de Illuminati en zijn arrogante moeder. Bekijk hier de trailer (in het Frans).

Tiempo compartido

Twee mannen bundelen hun krachten om hun families te redden uit een tropisch paradijs, ervan overtuigd dat een Amerikaanse man een sinister plan heeft om ze daar weg te halen. Bekijk hier de trailer.

A Christmas Prince: The Royal Wedding

Een jaar nadat Amber Richard hielp de kroon te krijgen, willen ze hun liefde bezegelen met een trouw. Maar dit blijkt nog niet zo gemakkelijk door problemen met het koninkrijk en hun relatie. Deze kerstfilm is een leuk vervolg op de film ‘A Christmas Prince’ van vorig jaar. Die toen toch bij de betere kerstfilms op Netflix behoorde.

Wat ga jij kijken in november op Netflix?

Dit was de lijst met alles wat er deze maand nieuw is op Netflix, een hele boterham als je het ons vraagt. Met zelfs hier en daar al een kerstfilm tussen. Maar nu is onze vraag, naar wat ga jij kijken in November op Netflix? Een serie of film van deze lijst of toch maar iets anders? Keuze genoeg! Laat het ons zeker weten in de comments of op onze Facebookpagina.

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Neem dan zeker een kijkje in onze database met beste en slechtste series die wij zagen. En alvast tot volgende maand voor de lijst met nieuwe series voor december.

Kijk hier wat er vorige maand nieuw op Netflix.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.