Als Roadtrippers of the Sun, roadtrippen we natuurlijk heel graag. En als er dan een boek uitkomt over ‘roadtrippen in de zon’ dan willen we dat meteen lezen! Dat is dan ook wat we met het boek ‘On a Roadtrip’ gedaan hebben.

Wat?

‘On a Roadtrip’ is een boek gemaakt door het autoverhuurbedrijf Sunnycars waarin je tips krijgt om een zorgeloze roadtrip te plannen of waar je bijvoorbeeld moet op letten als je doorheen Spanje reist. Hoewel dit heel handig is en soms ook goed om weten , zijn het toch vooral de verschillende routes door Europa die ons in dit boek aanspreken. Want met routes in Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Kroatië en Kreta bevat dit boek toch echt wel wat variatie en inspiratie voor iedereen. Je kan er zelfs leuke hotels of bars in terugvinden die je anders misschien niet zou vinden.

sunnycars boek

Onze mening

We hadden op voorhand bang dat ‘On a Roadtrip’ vol reclame ging staan van Sunnycars omdat zij dit boek maakten, maar dat was niet het geval. Buiten de eerste bladzijden kom je bijna nergens reclame tegen. En de ‘reclame’ die erin staat, speelt alleen in jouw voordeel, zoals bijvoorbeeld de eerlijke tankregeling die ze aanbieden. Maar de daarvoor koop je het boek natuurlijk niet! Je koopt het wél voor de prachtige routes die ze hebben uitgestippeld. Duidelijk omschreven routes boordevol leuke tips. Zo zijn wij een roadtrip aan het plannen doorheen Italië en dit boek vormt een extra bron van inspiratie die zeker welkom is. Hoewel de cover ons iets minder aanspreekt, is de inhoud van het boek gewoon top! Met uiteraard veel mooie foto’s die je naar vakantie doen verlangen.

Waar koop je ‘On a Roadtrip’ ?

‘On a Roadtrip’ kan je gemakkelijk kopen  bij bol.com of de standaard boekenwinkel voor maar 19,99 euro. En moest je bij Sunnycars zelf een wagen huren, krijg je zelfs korting op dit boek. Hou ook zeker onze blog in het oog want wij geven zelf ook een mooi exemplaar weg binnenkort!

13 reacties

  1. Klinkt als een leuk boek! Ik heb hier nog een boekenbon liggen misschien koop ik dat er wel mee! leuke lectuur en boeiend om te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.