Onderweg

Onderweg zijn is fijn.Meestal toch! Wij reizen heel graag en liefst zo veel mogelijk. Onderweg  zie je leuke dingen. Nieuwe plaatsen die je nog nooit zag. Maar het kan ook soms heel saai zijn. Als je een vlucht hebt van 12 uur of een lange treinrit. Zelfs met de auto of camper heb je zelfs saaie momenten. Deze saaie momenten kan je doorkomen met een leuk boek of je favoriete muziek. En tegenwoordig heb je ook Netflix. Dat zijn althans de dingen die wij gebruiken tijdens onze reis. Misschien heb jij zelf nog een betere methode en dan horen we die graag. Maar hier geven we dus en selectie van wat wij het beste vinden voor onderweg. Onderverdeeld in drie categorieën, Netflix, Boeken, Wij hopen dat jullie er ook iets aan hebben.

Categorieën Onderweg

Netflix Onderweg
Quotes voor onderweg
Boeken reviews
Win elke maand een prijs

Netflix

Wat velen niet weten is dat je ook offline  kan kijken. Je hoeft ze thuis enkel te downloaden met je wifi voor je vertrekt. Wat heel gemakkelijk is voor onderweg. Dit geld echter niet voor alle films en series. De films en series die hier beschikbaar voor zijn kan je vinden in de categorie Beschikbaar voor downloaden.  Natuurlijk vraagt dit veel opslagruimte van je apparaat. Dus zal je ofwel een grote geheugenkaart moeten kopen. Of regelmatig een paar series moeten verwijderen. Nog geen Netflix? ga dan zeker eens kijkje nemen.  

Boeken

Ook boeken kan je tegenwoordig lezen op twee manieren. Je kan ze gewoon lezen zoals we dit al jaren doen. Uit een papierenboek. Of je kan dit doen uit een E-Book. Op Bookrix vind je een paar leuke gratis boeken die je kan downloaden. Wij vinden een gewoon boek wel net iets meer charme hebben dan een E-Book. Maar een E-Book is wel zeer gemakkelijk onderweg. En doordat alles in je apparaat zit weegt het ook niets! En dat is toch handig  en belangrijk tijdens het reizen.

Win

Ook de in de onderweg pagina, kan je de win pagina terugvinden. Want zeg nu zelf win jij ook niet graag iets als je onderweg bent? Omdat alle prijzen die je kan winnen ook dingen zijn die wij gebruiken. De prijzen zullen altijd wel iets te maken hebben met onze reis of met iets dat met reizen in het algemeen te maken heeft. Dit kan gaan van een tof boek tot een lekkere fles wijn die we tijdens onze reis ontdekt hebben. Of misschien geven we wel een gratis vakantie weg. Omdat iedereen wel is graag iets weg geeft. Zullen we dit ook regelmatig doen.En dus je  weet maar nooit dat je wint.

Quotes

De beste reis quotes zijn volgens ons voor iedereen anders.Dit omdat iedereen zijn verhaal anders is.En dus ook de ene quote net iets beter bij jouw verhaal past dan de andere. Maar wij geven onze selectie van wat wij de beste quotes vinden, over reizen maar ook over het leven of over de durf om te reizen. En we hopen dan ook dat we met onze selectie jullie kunnen aanporren om zelf te gaan reizen. Of om hier toch de motivatie uit te halen die genoeg is om die reis eindelijk eens te plannen! Voor een verzameling van al onze quotes kan je ook op onze Pinterest terecht. Leuk om onderweg te doen dus.

Enkele Quotes voor Onderweg

  • Reizen