Er zijn de afgelopen maanden wel wat nieuwe series uitgebracht. En omdat het moeilijk is om er de toppertjes uit te zoeken. Maakten wij voor jullie een lijstje met onze ” favoriete serie’s van de laatste 3 maand. Vul gerust aan met jullie favoriete series.

Onze 3 favoriete series

1 Chilling Adventures of Sabrina

De topper van onze favoriete series is ongetwijfeld “Chilling Adventures of Sabrina”. En dan vooral voor zijn mysterie en spanning. Dit verhaal gaat over gaat over de half heks half mens Sabrina die voor haar zestiende verjaardag moet kiezen tussen het mensenleven of het heksenleven. Het enige nadeel is dat ze bij dat laatste ook haar vrienden zou moeten laten vallen en dat is iets wat haar toch serieus doet twijfelen. Ondanks de druk die opgevoerd word door de donkere kant. Zal ze kiezen voor het heksenleven of voor haar vrienden? Of vindt ze een ander oplossing? Wist je trouwens dat deze serie een band heeft met Riverdale?

2 The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House is misschien wel de populairste enge serie van het moment. Deze is dus zeker goed voor een avondje Netflix kijken met Halloween. Deze serie gaat over een gezin dat in een huis woont dat vol zwarte en donkere magie zit. Wanneer het gezin op een avond moet vluchten uit het huis en daarbij hun moeder verliezen lijkt deze zwarte magie voorbij. Totdat zoveel jaar later één van de zussen terugkeert naar het huis en zelfmoord pleegt. Waarom ze dit doet is onduidelijk. Wat wel vast staat is dat de zwarte magie zeker terug is en dat het vanaf nu een heel donkere periode wordt met veel herinneringen naar het verleden. Griezelen gegarandeerd! Een echte aanrader dus!

3 ELITE

Las Encinas, de beste en meest exclusieve school in Spanje waar de elite hun kinderen laten studeren, is ook de plek waar drie arbeiderskinderen net zijn toegelaten nadat hun academie was verwoest door een aardbeving en de gemeenteraad de studenten verdeelde tussen de verschillende scholen in de omgeving. De botsing tussen degenen die alles hebben en degenen die niets te verliezen hebben, creëert de perfecte storm die uiteindelijk eindigt in een moord. Wie zit achter de misdaad? In deze Spaans gesproken serie kan je veel acteurs van La casa del Papel terugvinden. En dat is voor ons wel een extra pluspunt. Waardoor deze zeker in deze lijst met onze favoriete series thuishoort.

Wat zijn jouw favoriete series?

Wat zij jouw favoriete series? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze Facebookpagina.

Deze series niets voor jou? Neem dan zeker eens een kijkje in onze database met beste en slechtste series en films die wij zagen. Of kijk eens wat er nieuw is op Netflix in december 2018.

Bekijk ook deze 3 komische films die je moet gezien hebben.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.