Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Onze Droom de caravan

  Weer een stapje dichterbij bij onze droom

  Onze Droom de caravan

  Weer een stapje dichterbij bij onze droom

  We zijn weer een stapje dichter bij onze  droom, onze fantastische roadtrip. Vandaag hebben we het schilderen binnenin af kunnen ronden. Het is bijna niet te geloven hoe snel we dit klusje geklaard hebben! Als je echt iets wilt, dan staat werkelijk niets je in de weg. En het moet ook niet veel kosten, wij betaalden €19 voor een pot witte verf in de action. Misschien niet de beste verf maar wel heel goedkoop. En voor deze klus, zeker goed genoeg!

  De gehele witte binnenkant, maakt zoals verwacht de caravan precies ruimer dan hij is. Nu kunnen we verder werken aan de vloer. Als je goed kijkt op de foto kan je al een stukje zien van hoe de vloer eruit gaat zien. De vloer was wel een iets duurdere keuze. Wij gebruiken hiervoor plaklaminaat. Dit is wel prijzig, je betaald per vierkante meter ongeveer €35. Maar dit is zo mooi en vooral ook gemakkelijk te plaatsen. Ben jij ook zo benieuwd om de volledig afgewerkte caravan te zien? Wij wel!

  Onze droom caravan
  Kastjes
  Onze Droom de caravan
  De Keuken

  Volg onze Droom

  Je kan onze droom en al onze plannen natuurlijk volgen op onze reisblog. Waar je al onze recente verhalen kan lezen. Wil jij liever zien hoe we onze caravan verder verbouwen? Dan kan je dat in de categorie Ons Verblijf‘.  Maar je kan ons ook natuurlijk volgen via Facebook. Waar je alle recente berichten zal zien passeren.

  Wat vind jij van onze caravan? Of heb jij nog leuke tips die wij in onze caravan kunnen gebruiken? Dan horen we die graag. Want iedereen zijn mening is meer dan welkom! En al zeker als het over onze caravan gaat.

  Update

  Ondertussen hebben wij onze prachtige roadtrip doorheen Frankrijk gemaakt. En dit was precies wat we van onze droom hadden verwacht! Zelfs meer dan dat. En ook onze caravan heeft perfect meegewerkt. En onze keuze voor de witte kleur en houten vloer, hebben we ons geen moment beklaagd!

  Onze droom, de caravan
  Ramen vanachter
  Onze droom caravan
  De badkamer

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.