We zijn weer een stapje dichter bij onze  droom, onze fantastische roadtrip. Vandaag hebben we het schilderen binnenin af kunnen ronden. Het is bijna niet te geloven hoe snel we dit klusje geklaard hebben! Als je echt iets wilt, dan staat werkelijk niets je in de weg. En het moet ook niet veel kosten, wij betaalden โ‚ฌ19 voor een pot witte verf in de action. Misschien niet de beste verf maar wel heel goedkoop. En voor deze klus, zeker goed genoeg!

De gehele witte binnenkant, maakt zoals verwacht de caravan precies ruimer dan hij is. Nu kunnen we verder werken aan de vloer. Als je goed kijkt op de foto kan je al een stukje zien van hoe de vloer eruit gaat zien. De vloer was wel een iets duurdere keuze. Wij gebruiken hiervoor plaklaminaat. Dit is wel prijzig, je betaald per vierkante meter ongeveer โ‚ฌ35. Maar dit is zo mooi en vooral ook gemakkelijk te plaatsen. Ben jij ook zo benieuwd om de volledig afgewerkte caravan te zien? Wij wel!

Onze droom caravan
Kastjes
Onze Droom de caravan
De Keuken

Volg onze Droom

Je kan onze droom en al onze plannen natuurlijk volgen op onze reisblog. Waar je al onze recente verhalen kan lezen. Wil jij liever zien hoe we onze caravan verder verbouwen? Dan kan je dat in de categorie Ons Verblijf‘.  Maar je kan ons ook natuurlijk volgen via Facebook. Waar je alle recente berichten zal zien passeren.

Wat vind jij van onze caravan? Of heb jij nog leuke tips die wij in onze caravan kunnen gebruiken? Dan horen we die graag. Want iedereen zijn mening is meer dan welkom! En al zeker als het over onze caravan gaat.

Update

Ondertussen hebben wij onze prachtige roadtrip doorheen Frankrijk gemaakt. En dit was precies wat we van onze droom hadden verwacht! Zelfs meer dan dat. En ook onze caravan heeft perfect meegewerkt. En onze keuze voor de witte kleur en houten vloer, hebben we ons geen moment beklaagd!

Onze droom, de caravan
Ramen vanachter
Onze droom caravan
De badkamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.