Deze week hebben we leuk nieuws te melden. We starten namelijk met onze eigen kledinglijn onder de naam van Roadtrippers of the Sun! We droomden al langer van eigen kledij creëren en nu is het eindelijk zo ver. Kom hier alles te weten over het idee, het proces en de ontwerpen!

Het idee

Naast reizen is fashion ook een belangrijk deel van ons leven. Kledij is immers een alledaags gegeven en het toont wie je bent. We zijn beiden gepassioneerd door mode als die ook comfortabel en duurzaam is. We hebben reeds lang nagedacht over een eigen kledinglijn en door (of dankzij) Covid-19 hebben we dit idee in een stroomversnelling verder kunnen ontwikkelen. Natuurlijk vonden we het belangrijk om de link met reizen te leggen gezien dit onze grootste passie is en we jullie, onze trouwe lezers, graag iets uniek en op maat willen bieden. We zijn volgens ons in deze opzet geslaagd want onze T-shirts zijn gemaakt voor en door reizigers.

De ontwerpen

We lanceren nu vrijdag 26 juni 2020 onze eerste items, namelijk twee verschillende duurzame T-shirts. Beide shirts zijn unisex en kunnen dus zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Ze zullen beschikbaar zijn in maten XS, S, M, L en XL. De adventurous khaki T-shirts zijn fijn geborduurd met de uitspraak “explore more” en de vintage white T-shirts met “live to travel”. Ze zijn dus gemaakt voor reizigers zoals jij of mensen die ervan houden om nieuwe plekken te ontdekken. Of voor al wie houdt van duurzame mode. Het kan ook het ideale cadeau zijn voor iemand die graag reist of iemand die je nauw aan het hart ligt.

Eigen Kledinglijn
T-Shirts Explore More
Eigen kledinglijn

Het proces

Naast het feit dat onze T-shirts er fantastisch uit zien, comfortabel en stijlvol zijn, zijn er nog een heleboel voordelen aan verbonden. Zo zijn ze beiden vervaardigd uit 100% biologisch katoen. En ethisch verantwoord geproduceerd in Europa. Daarnaast zijn ze ook 100% veganistisch -en goedgekeurd door dierenrechtenorganisatie Peta- dus er is geen dierenleed tijdens het proces van de creatie aan te pas gekomen. Al deze elementen vonden we enorm belangrijk.

We willen ons steentje bijdragen aan een betere planeet, in plaats van ze verder te beschadigen. We zijn ons heel bewust van het feit dat veel reizen niet ideaal is voor het milieu, maar hopen met de keuze voor duurzaamheid toch op dit vlak een verschil te maken. Wist je dat de fashion-industry de op één na grootste milieuvervuiler is? Niet alleen het weggooien van kledij zorgt voor dat cijfer maar ook de manier van produceren is daarbij een belangrijke factor. Zo ontstaat er vaak waterschaarste omdat kleding maken enorm veel water verbruikt en zorgt kledij voor meer plastic in de oceanen. Dat vinden wij niet oké.

Wij hebben rekening gehouden met bovenstaande factoren en kozen daarom resoluut voor duurzaamheid en kwaliteit boven kwantiteit. We willen niemand schade berokkenen met de productie van onze kledij. Daarenboven zijn onze T-shirts heel comfortabel en zacht. De pasvorm valt losjes en het design past overal bij waardoor het een aangenaam en onmisbaar item in je kleerkast is. Wij zijn trots op ons merk en hopen dat jij er evenveel plezier aan beleeft!

Eigen kledinglijn in Kalmphout
shirts- Live to travel

Verkoop eigen kledinglijn

De verkoop start nu vrijdag 26 juni 2020 op onze blog www.roadtrippersofthesun.com Een T-shirt kost 35 euro/stuk. Zo zorgen we ervoor dat duurzaamheid ook betaalbaar blijft. Verzending binnen Europa is GRATIS en buiten Europa vragen we een kleine extra kost. Hopelijk tot vrijdag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.