Op 13 oktober verbleven wij in het YUP-hotel in Hasselt. YUP staat voor ‘Young Urban People‘ en is een eigenwijs hotel met elk zijn unieke troeven. Het is een hotel op maat van de jonge reiziger. De kamers zijn compact, maar comfortabel. Maar alle ruimte wordt optimaal benut, maar de nodige faciliteiten zijn voorzien. Zo meent het YUP-hotel. Wij geven hieronder de voor- en nadelen van een verblijf aan het YUP-hotel.

Voordelen

1.Het bed in de kamer staat centraal en is een gezellige plek.
2.De kamers zijn proper.
3.Vlotte en snelle wifi-verbinding op alle plaatsen in het hotel.
4.Lekker ontbijtbuffet
5.Mooi ingericht restaurant met veel lekkere Italiaanse gerechten
6.Uniek interieur met aandacht voor details.
7.Locatie vlakbij het centrum van Hasselt.

Nadelen

1.Ventilatiesysteem op de kamer is enorm luid en je kan het niet af zetten.
2.Heel snelle check-in waardoor niet alles even duidelijk is.
3.De host van het hotel is weinig behulpzaam.
4.Weinig privacy op kamer omdat badkamer en slaapkamer in dezelfde ruimte zijn.
5.Geen ijskast op de kamer.
6.Weinig extra’s op de kamer zoals een telefoon, informatiebrochure, schrijfgerief, extra kussen, kluis en tandenborstel.

DSC_0001
het yup-hotel in hasselt
DSC_0006

Wij zullen niet snel nog een keer verblijven in het YUP-hotel, ondanks de vele voordelen. De nadelen wegen voor ons zwaarder door. Vooral het ventilatiesysteem dat ‘s nachts veel lawaai maakte en de weinig behulpzame host die ons afwimpelde toen we er iets van zeiden, is doorslaggevend in deze keuze. Indien je van rust en veel comfort houdt, is dit hotel niet echt geschikt. Maar voor jonge bloggers of influencers die alleen of met vrienden reizen is dit hotel een must-see, want YUP levert zeker perfect pictures op Instagram of je blog op.

Hasselt

Zin in een dagje Hasselt? Dan moet je zeker eens hier kijken om te zien wat er te doen is in deze leuke stad! Wil je een kamertje huren in dit Hotel? Dan kan je dit het best via de site zelf boeken.

Ben je er zelf ook geweest? dan horen we graag jouw mening! Of heb je zelf  in een leuk hotel geweest in Hasselt? Ook dan horen we het heel graag! Een leuke uitstap vanuit dit hotel is de welnes van Yolande Beukers.

DSC_0042.JPG
DSC_0008
DSC_0007

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.