Een mooie wereldkaart in stijlvol hout is hรฉt accessoire voor je interieur als je van reizen houdt. Of zelfs als je daar niet van houdt! Het is een origineel cadeau voor reizigers. Het vult een lege muur op een warme manier op en maakt jouw huis uniek.  Een origineel cadeau voor reizigers dus. Lees hier waar je het kan vinden!

Wat is dit gadget?

De wereldkaart in hout is, zoals de naam het zegt, een houten wereldkaart die je aan een muur kan hangen. Deze is van goede kwaliteit, heeft een enorme grootte en is van stevig hout gemaakt waardoor het een lege muur prachtig opvult. Het is niet zomaar een wereldkaart, maar een stijlvol interieurstuk. Voor ons is dit het pronkstuk van ons huis en het maakt meteen duidelijk aan bezoekers dat wij van reizen houden. Ons maakt het blij om zo’n uniek stuk aan de muur te hebben hangen. Wanderlust is all around. Het werkt echt inspirerend en doet je verlangen naar prachtige reizen. Ook een origineel cadeau voor reizigers dus.

Waarom moet je dit gadget hebben?

Wij zouden dit gadget aan elke reiziger aanraden aangezien het meteen een stuk vertelt wie jij bent. Voor ons is het onmisbaar in ons interieur. Het past perfect bij wie we zijn. Het is ook een origineel cadeau voor reizigers. Voor mensen die niet zoveel reizen, kan het ook gewoon een erg mooi interieurstuk zijn. Het is niet alleen mooi maar heeft ook waarde. Je hoeft namelijk maar naar je muur te kijken om je volgende trip te plannen! Super handig dus ook!

Waar kan je dit gadget kopen?

De houten wereldkaart is online te koop bij Coolgift en kost je 69 euro. Nog geen verjaardagscadeau voor iemand die graag reist of al een vroeg kerstcadeau kopen? Dit is zonder twijfel een origineel cadeau voor reizigers. Zou jij dit misschien wel willen? Laat het ons zeker weten in de comments.

Interesse in de landen die wij al bezochten van deze wereldkaart? Kijk dan zeker eens bij onze bestemmingen.

Dit blogartikel is er gekomen na een samenwerking met Coolgift.com. Bedankt voor de vriendelijke samenwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.