Verhaal

Ozark gaat over de financiële adviseur Marty die geld wit wast voor een Mexicaans drugskartel. Nadat zijn zakenpartner dit kartel probeert op te lichten wordt deze vermoord. Marty en zijn gezin (Wendy, Jonah en Charlotte) moeten daarom verhuizen naar de Lake of the Ozarks. Om daar 8 miljoen wit te wassen voor het drugskartel. Lukt dit niet voor het einde van de zomer, dan zal hij en zijn familie hetzelfde lot ondergaan als zijn zakenpartner. Dit is natuurlijk niet vanzelfsprekend, en al zeker niet gezien zijn gezin half uit elkaar hangt door het overspel van zijn vrouw Wendy. Het is een hele zoektocht naar middelen om deze 8 miljoen wit te wassen.

Ozark familie

Seizoenen

Momenteel bestaat er nog maar één seizoen van Ozark. Maar zonder iets te verklappen denken wij wel dat er een vervolg zal komen. Seizoen 1 telt 10 afleveringen en elke aflevering duurt ongeveer 55 minuten. Buiten de laatste aflevering, die duurt 90 minuten.

Onze mening

Wij zagen enkele slechte reacties over deze serie. En dat begrijpen we wel, het is echt een serie waar je voor te vinden moet zijn. Het acteerwerk en de beeldkwaliteit is echter van super kwaliteit! En ook het verhaal is top geschreven, al zul je soms wel met je ogen fronsen voor een scène die er een beetje over is. Maar zoals we eerder al zeiden… je moet ervoor te vinden zijn en dan vooral voor het verhaal. Ook raden we je aan om langer te kijken dan de eerste twee afleveringen. Deze zijn misschien niet zo spannend, maar daarna begint het pas echt! Wij kunnen deze serie wel smaken en kijken uit naar seizoen 2. We raden je zeker aan om deze serie te zien als het verhaal je aanspreekt. Want anders moet je echt niet kijken.

Trailer Ozark

 

Netflix

Is deze serie iets voor jou? Dan kan je hier meteen beginnen kijken. Toch liever iets anders? Dan kan je bij de categorie Netflix even kijken of er niets anders is dat beter bij jou past. Je kan ook altijd kijken wat er allemaal nieuw is op Netflix in januari. Laat in de comments zeker weten wat jij van deze serie vindt.

9 reacties

  1. Het zou natuurlijk kunnen dat je een serie wil bekijken omdat het niet jouw gewoonlijke voorkeur is, maar je het toch een kans wil geven. Dit doen wij ook vaak. Bedankt dat je het inspirerend vond!

  2. ik moet wel lachen om de goede raad dat je de serie moet zien als het verhaal je aanspreekt. Is er iemand die een serie kijkt omdat het verhaal haar NIET aanspreekt…
    Verder moet ik bekennen dat ik op dit moment niet zoveel series kijk, ik mis er even de rust voor. Ik kan dus geen zinnig woord over de serie zeggen, maar je review is wel inspirerend

  3. Hohhh, zo vervelend dat er maar 1 seizoen is… Ik wil er eigenlijk pas aan beginnen als er meer seizoenen online staan anders word ik gefrustreerd haha…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.