Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Nationale parken in Amerika Mount Rainier

  Park4night: Nooit meer te lang zoeken naar een parking voor de nacht

  Park4night: Nooit meer te lang zoeken naar een parking voor de nacht

  Park4night is een applicatie op je smartphone die je helpt zoeken naar een parking of camping waar je kan overnachten wanneer het te laat wordt om verder te reizen. Ook staat er altijd een woordje uitleg of review bij over deze plaatsen. De teksten in deze applicatie zijn meestal in het Frans.

  Hoe werkt het?

  Park4night kan je gemakkelijk downloaden in de appstore van zowel Apple als Android. Wanneer je de app op je smartphone hebt staan, kan je hem meteen gebruiken (let wel op dat je navigatie opstaat!). Ook het gebruik is vanzelfsprekend. Je hoeft gewoon op de knop ‘kaart’ te drukken en al het werk wordt al voor jou gedaan.

  Je krijgt een kaart te zien met allemaal parkings en campings op gemarkeerd waar je met je camper of caravan kan staan om uit te rusten. Als je dan รฉรฉn van deze gemarkeerde tekens aantikt, krijg je meteen een woordje uitleg over deze plaats met meestal ook een review en soms enkele foto’s. Ook het adres kan je hier terugvinden. Wanneer je zelf nog een parking ontdekt die niet op de app staat, kan je deze ook toevoegen zodat er meer mensen van deze plaats kunnen genieten. Dit doe je gewoon via de knop ‘toevoegingen’.

  Park4night campings en caravans
  Park4night reisblog review
  Park4night lijst parkings

  Onze mening

  Ik kan ons tijdens onze roadtrip doorheen Frankrijk nog goed herinneren dat wij twee uur hebben rondgereden op zoek naar een geschikte parking om onze nacht door te brengen. En dan was deze applicatie gewoon heel handig geweest. Spijtig genoeg hebben we deze app pas nadien ontdekt! Maar beter laat dan nooit. We zullen van deze app in de toekomst dan ook zeker gebruik maken. Het is een simpele app met een duidelijk doel voor ogen dat aan onze wensen voldoet. Je kan ook de kaarten op de website downloaden zodat je onderweg geen internet nodig hebt. Dit kost echter wel veel geheugen. Wij raden deze applicatie dan ook aan bij mensen die met een camper of caravan rijden. En zeker wanneer je een beetje avontuurlijk bent en op parkings durft overnachten, zoals wij.

  Park4night of een andere methode?

  Welke tool gebruik jij om een geschikte plaats te vinden om te overnachten wanneer je onderweg bent? Ook Park4night? Of toch iets anders? Laat het ons zeker weten in de comments of via Facebook.

  Ben je op zoek naar nog meer applicaties voor op reis? Neem dan zeker een kijkje bij onze apps.

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.