Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Paspoort voor de slimme reiziger

  Paspoort voor de slimme reiziger.

  Paspoort voor de slimme reiziger.

  Wat?

  Paspoort voor de slimme reiziger is een boek vol reistips. Deze reistips werden verzameld door de Amerikaan Erik Troffels (hoofdredacteur van het tijdschrift Budget Travel). Hij bundelde in dit boek 399 tips van andere slimme reizigers. Dit zijn tips die kunnen gaan van je vertrek voorbereiden tot hoe je verstandig met geld omgaat tijdens het reizen. Volgens de makers van dit boek is het onmisbaar voor iedereen die slimmer, gemakkelijker en goedkoper wil reizen. En toegeven dat proberen ze ook echt in dit boek te doen.

  Paspoort voor de slimme reiziger

  Onze mening

  Omdat Paspoort voor de slimme reiziger een vertaald boek is uit het Engels naar het Nederlands, zijn een deel van deze tips niet geldig voor ons Europeanen. En dat is natuurlijk wel minder.  Ook is dit boek al iets ouder en dat zie je ook aan bepaalde tips. Waar ondertussen al handige oplossingen zijn voor gevonden in de vorm van apps. Het boek heeft zeker goede tips, maar het is misschien iets achterhaald en niet meer van toepassing op bepaalde onderwerpen. Je hebt dan misschien net iets meer aan het boek van Lonely Planet. Daar heb je ook net iets leukere animaties, dat dit boek toch ook mist. Maar dat is natuurlijk een persoonlijke mening! Moest je net begonnen zijn met reizen e dan is dit natuurlijk wel een leuk boek! Maar als je al wat gereisd hebt dan raden we je dit boek  toch af.

  Waar vind je “Paspoort voor de slimme reiziger”?

  Je kan dit boek kopen voor een kleine €9 bij bol.com. Ook heb je nog een speciale familie-editie die je kan kopen voor €3 bij Boekenvoordeel.

  Is dit boek niets voor jou? Kijk dan zeker eens bij onze categorie boeken, waar je ook andere boeken kan scoren. Heb jij nog een leuk boek met reistips? Laat het ons dan zeker weten in de comments.

  Comments

  • 31 december 2017

   Leuk, maar zou het zelf niet zo snel kopen.

   reply
  • 31 december 2017

   jammer dat je geen voorbeeld geeft van een verouderde tip. Dat had ik wel interessant gevonden als lezer.

   reply
  • 31 december 2017

   Ik had wel wat meer van het boek willen weten. En inderdaad wat tips die verouderd zijn met jou oplossing er bij!

   reply
  • feliceveenman
   31 december 2017

   het lijkt me een leuk boek en zeg nu zelf: voor 9 euro val je je geen buil.Ik ben dol op dit soort boeken, omdat ze je vaak op plaatsen en ideeen brengen, waar je uit jezelf niet zo snel komt

   reply
  • 31 december 2017

   Bedankt voor de eerlijke review. Heel helder geschreven

   reply
  • 31 december 2017

   Leuke review, ook goede conclusie. Ik weet niet of ik dit boek soort kopen als die inderdaad op sommige punten wat achterhaald is.

   reply
  • 1 januari 2018

   Duidelijke review. Ik denk dat ik dan toch eerder voor Lonely Planet zou gaan!

   reply
  • 1 januari 2018

   Fijne review! Ik laat dit boek dan maar liggen want het lijkt me niet handig dat het gedateerd is.

   reply
  • 1 januari 2018

   Persoonlijk hou ik niet heel erg van boeken. Ik moet een boek zo goed vinden of zo interessant, dat ik het dan wel zou kopen. Maar voor de mensen die dit wel leuk vinden, heb je een eerlijke review gegeven.

   reply

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.