Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Presets

  Wil je het geheim weten achter onze mooie foto’s? Wij creëerden zorgvuldig voor verschillende soorten foto’s een passende filter. Dat zijn presets. Deze handgemaakte voorinstellingen kan jij ook gebruiken op jouw foto’s en ze er zo mooier en professioneler laten uit zien.

  Jij kan deze 10 kant-en-klaar foto-filters of presets hieronder terugvinden. Zo kan ook jij je foto’s met één klik mooier maken via de gratis app Lightroom (desktop versie van Lightroom is wel betalend!). Je foto’s krijgen hierdoor instant een professionele uitstraling. Voordelen? Je hebt geen dure bewerking-apps zoals Photoshop meer nodig om je foto een waanzinnige upgrade te geven. En het bespaart jou veel tijd!

  Je gebruikt een van onderstaande presets – degene die het beste bij je foto past – en klaar! Heel gemakkelijk en snel. Je hoeft ook niets van fotografie te kennen. Je foto’s zien er automatisch beter uit met één van onze filters. Deze bundel van 10 presets kan je nu voordelig aankopen voor 19 euro in plaats van 29 euro. Deze voorinstellingen zijn levenslang geldig en kunnen op 3 verschillende accounts gebruikt worden. Bij elke aankoop krijg je een gratis handleiding om je filters correct te gebruiken. Met vragen kan je steeds bij ons terecht.

  Presets

  Tuscany

  Presets Roadtrippers

  Beach

  beeldbewerkingen Lightroom

  Plants

  Het bewerken van foto's

  Desert

  De beste en mooiste prestes

  Sunset

  Bewerkte foto Toscane

  Tropical

  Tropical Presets

  Autumn

  Lightroom Bewerkingen herfst

  Petra

  Presets Sigridofthesun

  Streets

  Lightroom Presets

  Mountains

  Instagram foto's bewerken

  Bestel deze presets nu

  Wij geven deze presets / foto filters nu weg aan 19 euro in plaats van 29 euro om te vieren dat deze voorinstellingen eindelijk online staan. Je kan veilig betalen met een creditcard (Visa/Mastercard/American Express). Bij de aankoop van deze presets zit ook een handleiding over hoe je deze bewerkingen het best gebruikt. Let wel op de Lightroom applicatie op de smartphone is gratis. Maar voor de desktop moet je wel een maandelijks abonnement nemen. Onze bewerkingen zijn op beide te gebruiken!