Verhaal

Queen of the South vertelt het verhaal van Teresa, een vrouwelijke geldwisselaar in Mexico, die heel wat tegenslag en geweld in haar leven kent. Haar vriend en de man van haar beste vriendin worden vermoord door ruzie met andere bendeleden. Hierdoor moeten Teresa en haar vriendin vluchten uit Mexico omdat de bendeleden ook naar hen op zoek zijn. Wanneer Teresa gegijzeld wordt door een andere bende, waarbij de impressionante Camila aan het hoofd staat, lijkt haar toekomst vast te liggen in de drugswereld van Amerika. Ze moet voor Camila allerlei gevaarlijke opdrachten uitvoeren die gericht zijn tegen Camila’s man, Epifanio, die eveneens een drugsbeleid voert in Mexico. Kan ze haar vrijheid terugwinnen of blijft ze het wapen van een meedogenloze strijd tussen Camila en Epifanio?

Afleveringen

Queen of the South telt momenteel maar één seizoen met 10 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 40 minuten. Het is een serie die je doet bingewatchen dus je hebt dit seizoen in een mum van tijd uitgekeken. We hopen ook op een tweede seizoen omdat het eerste seizoen op een cliffhanger eindigt.

Onze mening

Queen of the South is een spannende serie vanaf de eerste aflevering. Je merkt meteen welk soort genre je hier aan het bekijken bent. Het verhaal sleurt je mee in een rollercoaster van geweld en emoties. De acteerprestaties zijn zeer indrukwekkend te noemen en maken deze serie dan ook tot een parel. Wij hebben zeker genoten van dit meeslepend avontuur en raden het jou ook zeker aan als je van misdaadseries met een twist houdt.

Trailer Queen of the South

Keek jij al?

Keek jij al naar Queen of the South of soortgelijke series? En wat vond je ervan?

Zoek je eerder een heel ander genre, dan hebben we meerdere reviews klaar staan! Zo verspil jij geen tijd met het kijken van een serie die toch niet jouw ding is. Je kan ons ook altijd volgen op Facebook natuurlijk.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.