Verhaal

Realityhigh is een film op Netflix die plaats vindt op een Amerikaanse highschool. Wanneer de nerd van de school een relatie krijgt met de ex van het populairste meisje op school, is het oorlog. Je kent al reeds zo veel van dit soort films? Think again. Dit keer is het echter een beetje anders dan je gewend bent: de film speelt zich af in het social media-tijdperk. Denk aan selfies, miljoenen volgers en hashtags. En natuurlijk het gevaar van de onlinewereld. Een Amerikaanse film over het leven zoals het is anno 2018. Of toch niet helemaal?

Trailer

Onze mening

#Realityhigh is een amusante meidenfilm. Het is op veel vlakken de typische Amerikaanse highschool-film maar toch net iets anders dan we gewend zijn. De komst van sociale media wordt in deze film sterk benut. Op het eerste zicht is dit een film als zovelen, maar toch schuilt er veel wijsheid in en kan de film op bepaalde punten ook ontroeren. Men laat ook de negatieve kant van sociale media zien, en dat vinden wij uniek. Het is best ‘grappig‘ om te zien hoe sociale media ons gedrag kan beïnvloeden. Fijn om ook de keerzijde van het tijdperk waar we nu in leven te analyseren. We vinden het goed dat dit ook aan bod komt in dit soort tienerfilms. Kijk deze film wanneer je iets luchtigs wil zien. Verwacht geen diepgang of een ijzersterk verhaal. Dit is een film om mee te lachen en af en toe iets (kleins) bij te leren. Geen echte must-see dus.

Wat denk jij van Realityhigh?

Ben je toch benieuwd geworden naar Realityhigh? Denk je dat dit verhaal je kan interesseren? Bekijk de film dan hier!

Zoek je toch wat meer diepgang of een boeiender verhaal? Check dan zeker onze Netflixlijstjes! Er is voor ieder wat wils. Geniet ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.