Mensen betalen vaak te veel voor hun vakantie. Je kan echt veel geld besparen op simpele dingen of door bepaalde tips toe te passen. Wij delen graag onze insidertips als professionele reizigers. Onze reistips zijn heel uitgebreid en gaan niet louter over geld besparen. Maar ook bijvoorbeeld over de praktische kant van reizen, onder andere je verzekering, bagage, routes enzovoort. Hieronder kan je alle specifieke categorieën van tips waarover wij schrijven terugvinden.

Onze reistips

Accomodatie

Ontdek hier al onze reistips omtrent omtrent accommodatie. Van goedkoop overnachten in een Airbnb tot tips voor het boeken in een luxe hotel.  

Ontdek de tips

Vliegtickets

Het juist boeken van vliegtickets kan je gemakkelijk enkele honderden euro's besparen. Wij helpen je dan ook graag bij het zoeken van de juiste tickets. Zo heb je meer budget om enkele leuke uitstappen te maken. Klinkt goed? Ontdek dan onze tips. 

Ontdek de tips

Budget

Hoewel wij van mening zijn dat je niet overal moet op besparen en al zeker niet de activiteiten. Is het toch handig om te weten waar je wat kan besparen en hoe je zo goedkoop mogelijk kan reizen. Zo hebben wij 3 maand Mexico en de USA gedaan voor nog geen 3000 euro per persoon. Wil jij dit ook? Ontdek dan onze budget reistips.

Ontdek de tips Nov 09, 2017

Roadtrip

Als roadtrippers of the Sun gaan wij uiteraard graag op roadtrip. We hebben dan ook een heleboel tips voor jullie waar je moet op letten tijdens het. reizen met een auto, caravan of zelfs mobilhome.

Ontdek onze tips

Reizen als koppel

Hoewel het reizen als koppel heel romantisch klinkt is dat niet altijd het geval. En al zeker niet als je voor een lange tijd alleen elkaar hebt. Daarom is het belangrijk enkele afspraken te maken waardoor je elkaar niet beu wordt. 

Ontdek onze tips

Fotografie

Wij hebben een grote passie voor fotografie en willen zelf dan ook altijd de laatste nieuwe weetjes en trends rond dit onderwerp te weten komen. Deze weetjes delen we dan graag met jou zodat ook. jij de perfecte vakantiefotot's kan maken. 

ontdek onze tips

Veiligheid

In alle eerlijkheid voelen wij ons op bijna alle plekken van de wereld veilig. Toch zijn wij niet naïef en zorgen wij ook voor onze eigen veiligheid. Zo zullen wij nooit onnodig met onze dure camera staan zwaaien of onbegeleid in een "gevaarlijke" wijk komen. In deze categorie met reistips bereiden we je voor op een veilige vakantie zonder risico. 

Ontdek onze tips

Algemene Reistips

De algemene reistips die je in deze categorie zal krijgen kunnen gaan van het zo goedkoop mogelijk je smartphone in het buitenland gebruiken tot 5 handige website's om je vakantie te boeken. 

Ontdek onze tips

Volg ons voor meer reistips

Wil je op de hoogte blijven van de reistips die wij delen op onze reisblog? Dan kan je ons volgen op Facebookpagina waar regelmatig handige tips passeren maar ook op onze Pinterestpagina of Twitter.

Wil je buiten onze tips die we met jullie delen ook nog onze reisavonturen volgen? Dan kan dat op Instagram voor inspirerende foto’s en op onze blog voor artikels.

Heb je nog vragen na het lezen van onze tips? Dan mag je ons altijd contacteren via onze contactpagina. Wij antwoorden zo snel mogelijk. Of je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Gratis reistips
Sigridofthesun boot nomadsland

Andere informatiepunten

Omdat wij alle tips schrijven uit eigen ervaringen kan het dus het goed zijn dat je tips over een onderwerp zoekt dat wij nog niet beschreven hebben op onze reisblog. Je kan ons in dat geval contacteren maar je kan natuurlijk ook eens enkele andere websites bezoeken voor meer specifieke info. Wij raden Lonely Planet, Compangnon by Neckerman, National Geographic en ook TUIaan als betrouwbare websites naast de onze.

Of je kan natuurlijk ook altijd een boek kopen waar je vaak ook heel veel informatie kan in terugvinden. Inspiratie nodig voor goede reisboeken? Kijk dan zeker eens bij onze reviews in de boekenzone op onze blog. Of bestel één van de gratis reisgidsen die je kan bestellen bij ons. Heel gemakkelijk en vooral volledig gratis!

Sinds kort zijn wij ook bezig met het schrijven aan onze eigen reisgidsen waarin je ook een heleboel reistips kan terugvinden. Deze reisgidsen zullen alleen aangeboden worden in de vorm van een E-book en zal een prijs hebben van 11,95 euro per boek. Hou dus zeker onze Facebookpagina en blog in de gaten voor de officiële datum van lancering.

Subscribe to our newsletter

Don't miss new updates on your email