Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Wereldwonder Petra

  Reistips

  Mensen betalen vaak te veel voor hun vakantie. Je kan echt veel geld besparen op simpele dingen of door bepaalde tips toe te passen. Wij delen graag onze insidertips als professionele reizigers. Onze reistips zijn heel uitgebreid en gaan niet louter over geld besparen. Maar ook bijvoorbeeld over de praktische kant van reizen, onder andere je verzekering, bagage, routes enzovoort. Hieronder kan je alle specifieke categorieën van tips waarover wij schrijven terugvinden.

  Onze reistips

  Volg ons voor meer reistips

  Wil je op de hoogte blijven van de reistips die wij delen op onze reisblog? Dan kan je ons volgen op Facebookpagina waar regelmatig handige tips passeren maar ook op onze Pinterestpagina of Twitter.

  Wil je buiten onze tips die we met jullie delen ook nog onze reisavonturen volgen? Dan kan dat op Instagram voor inspirerende foto’s en op onze blog voor artikels.

  Heb je nog vragen na het lezen van onze tips? Dan mag je ons altijd contacteren via onze contactpagina. Wij antwoorden zo snel mogelijk. Of je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief.

  Gratis reistips reisblog
  Sigrid uitzicht over de zee peru
  Gratis reistips

  Andere informatiepunten

  Omdat wij alle tips schrijven uit eigen ervaringen kan het dus het goed zijn dat je tips over een onderwerp zoekt dat wij nog niet beschreven hebben op onze reisblog. Je kan ons in dat geval contacteren maar je kan natuurlijk ook eens enkele andere websites bezoeken voor meer specifieke info. Wij raden Lonely Planet, Compangnon by Neckerman, National Geographic en ook TUI aan als betrouwbare websites naast de onze.

  Of je kan natuurlijk ook altijd een boek kopen waar je vaak ook heel veel informatie kan in terugvinden. Inspiratie nodig voor goede reisboeken? Kijk dan zeker eens bij onze reviews in de boekenzone op onze blog. Of bestel één van de gratis reisgidsen die je kan bestellen bij ons. Heel gemakkelijk en vooral volledig gratis!

  Sinds kort zijn wij ook bezig met het schrijven aan onze eigen reisgidsen waarin je ook een heleboel reistips kan terugvinden. Deze reisgidsen zullen alleen aangeboden worden in de vorm van een E-book en zal een prijs hebben van 11,95 euro per boek. Hou dus zeker onze Facebookpagina en blog in de gaten voor de officiële datum van lancering.