Reistips

Als wij alleen al kijken naar onze familie en vrienden, dan zien wij dat zij vaak veel te veel betalen voor hun vakantie. Voor ons het sein om daar iets aan te doen, en daarom dat wij deze reistips hebben geschreven om goedkoper te reizen. Al gaan onze reistips niet alleen over goedkoper reizen maar ook over praktische zaken zoals bijvoorbeeld je verzekeringen, bagage en de juiste route kiezen. Hieronder zie je al de categorieën waarover wij schrijven.

Onze reistips

Accommodatie reistips
Budget tips om goedkoper te reizen
Reizen als koppel onze tips voor jouw!
Veiligheid reistips die je nergens anders kan terugvinden.
Vliegtickets reistips
Reistips voor de perfecte roadtrip
Fotografie reistips
Algemene tips roadtrippers of the sun

Volg ons voor meer reistips

Wil je op de hoogte blijven van de reistips die wij delen op onze reisblog? Dan kan je ons volgen op Facebookpagina waar regelmatig wat tips passeren maar ook op onze Pinterestpagina of Twitter.

Wil je buiten onze tips die we met jullie delen ook nog onze reisavonturen volgen? Dan kan dat op Instagram voor foto’s en op onze blog.

Heb je nog vragen nat het lezen van onze tips? Dan mag je ons altijd contacteren via onze contactpagina. En dan antwoorden wij jullie zo snel als mogelijk! Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Andere informatie punten

Omdat wij alle tips schrijven uit eigen ervaringen kan het dus het goed zijn dat je tips over een onderwerp zoekt dat wij nog niet aangedaan hebben op onze reisblog. Je kan ons dan altijd contacteren maar ook eens enkele ander site’s bezoeken waar je ook wat informatie kan terugvinden. Zo kan je naar website’s surfen als Lonely Planets, Compangnon by Neckerman, National Geographic en zelfs ook bij TUI.

Of je kan natuurlijk ook altijd een boek kopen waar je vaak ook heel veel informatie kan in terugvinden. Inspiratie nodig voor het perfecte boek te vinden? Kijk dan zeker eens bij onze reviews in de boekzone op onze blog. Of bestel één van de gratis reisgidsen die je gratis kan bestellen bij ons. Heel gemakkelijk en vooral volledig gratis!