Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Riverdale

  Riverdale

  Riverdale

  Verhaal

  Op ‘Riverdale High’ de school van het stadje Riverdale waar Betty, Archie, Jughead en nieuwkomer Veronica zitten. Hangt er een raar sfeertje na de dood van één van de leerlingen. Het is dan ook niet zomaar een leerling. Jason Blossom is de kapitein van het football team en lid van de rijkste familie van de streek. Zijn tweelingzus Cheryl Blossom die bij hem was tijdens zijn verdwijning, gedraagt zich na zijn dood normaal maar heeft duidelijk geheimen. Eigenlijk hebben alle families in de stad geheimen. Door de vijandigheid tussen al deze families, is de dader van de verdwijning vinden nog niet zo gemakkelijk. Maar dat is wat Betty, Archie, Jughead en Veronica proberen te doen. En dit terwijl ze met zichzelf worstelen en belangrijke keuzes moeten maken. Vooral Betty heeft het moeilijk. Zij is net afgewezen door haar grote liefde en haar zus is in een instelling geplaatst door haar ouders. Haar zus is tevens de ex van de vermoorde Jason. Weet zij misschien meer?

  Riverdale Review

  Seizoenen

  Momenteel is er nog maar één seizoen. Het eerste seizoen telt 13 afleveringen. Er is een tweede seizoen op komst en zal 22 afleveringen tellen. Dit seizoen zal in oktober uitkomen. Elke aflevering is tussen de 40 en 50 minuten lang. In seizoen 2 zullen er veel vragen beantwoord worden die de seizoensfinale gebracht heeft.

  Onze Mening

  Riverdale Review

  Een leuke serie die er goed uitziet. Tevens een geheimzinnige serie waar er constant wel iets kan gebeuren waardoor je er weer een heel andere kijk kunt op hebben. Soms iets te veel naar onze goesting. Ook vinden we het spijtig dat sommige personages echt ‘zot’ lijken. En niet echt serieus kunnen genomen worden.  en dat is wel spijtig. Maar voor de rest is dit een geweldige serie. Met geweldige relaties tussen personages die op een mysterieuze manier met elkaar verbonden zijn. De seizoensfinale is echt wel gemaakt om er een vervolg op te maken en dat is wel een beetje frustrerend. Maar dat is de realiteit van series. Wij kijken alvast uit naar seizoen 2!

  Trailer Riverdale

  Netflix

  Is deze serie iets voor jou? Dan kan je hier meteen beginnen kijken. Toch liever iets anders? Dan kan je bij de categorie Netflix even kijken of er niets anders is dat beter bij jou past. Laat in de comments zeker weten wat jij van deze serie vindt.

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.