Met Roadtrippers of the Sun samenwerken? Dat kan! Als je zelf een goed idee, voorstel of vraag hebt mag je die steeds mailen naar roadtrippersofthesun@outlook.com of je kan hieronder kennismaken met onze vakgebieden waarvoor je beroep op ons kan doen. Je kan ons ook contacteren via onze contactpagina.

Samenwerken als?

Blogger

Uiteraard kan je ons als blogger benaderen. We vinden het fijn om met bedrijven (uit de reissector) samen te werken die graag hun bedrijf, product of dienst in de kijker willen zetten. Wij creëren een origineel blogartikel met bijhorende professionele foto’s. U kan rekenen op een professionele opmaak en kennis van SEO zodat uw bericht de nodige clicks krijgt. Door onze uitstekende kennis van SEO, zal uw website automatisch beter scoren in zoekresultaten. Een samenwerking is zonder risico. U zal vrijwel altijd het gewenste resultaat boeken. De invulling van het artikel is steeds in samenspraak. Laat ons vooral uw wensen weten, dan kunnen we kijken hoe we een project samen kunnen aanpakken.

Content Creator

Buiten het schrijven van artikels, kan u ons ook vragen om content te maken voor uw bedrijf, product of dienst. Dit kan in de vorm van professionele fotografie zijn, maar ook video’s of drone-fotografie behoren tot de mogelijkheden. Voor al het beschikbare materiaal waar wij mee werken, kan u een kijkje nemen bij ons materiaal.
Verder kunnen wij de sociale media van uw bedrijf op punt stellen, beheren en onderhouden. We gaan op zoek naar de doelgroep van uw product of dienst en genereren stap voor stap meer likes en volgers tijdens onze samenwerking. Dit doen wij uiteraard steeds in samenspraak en in goed overleg met uw bedrijf.

Webdesigner

Als oprichter van onze eigen website, is dit ons ideale uithangbord om te laten zien dat wij voor u ook dergelijk -of een totaal ander- concept kunnen realiseren. Wij kunnen voor u een SEO-vriendelijke website creëren en onderhouden, helemaal aangepast aan uw voorkeuren. Voor meer info en prijzen kan u ons een vrijblijvende offerte vragen via onze contactpagina.

Spreker

U kan ons ook vragen om als spreker langs te komen op uw event. De onderwerpen die wij graag bespreken zijn reis-gerelateerd, levensveranderingen, levenskeuzes, sociale media, … De opties zijn bijna eindeloos. Ook workshops met als thema “reizen” kunnen wij aanbieden. Dit kan gaan over een bepaalde bestemming, maar ook bijvoorbeeld over hoe je als digital nomad kan starten.

Recensent

Aangezien wij op ontelbaar veel plaatsen in de wereld komen, kunnen we onszelf na jaren ook specialist noemen op het beoordelen van hotels of andere verblijfplaatsen, (klanten)service, bepaalde reisgadgets en andere reis-gerelateerde producten en diensten. Het kan nuttig zijn om daar gebruik van te maken om de concurrentie beter in te schatten en/of uw strategie daarop aan te passen. Het is tevens steeds een goed idee om te weten op welke pijlers u nog meer kan inzetten en wat de zwakke punten van uw bedrijf zijn. Op deze manier is er ruimte voor verbetering en kan u toekomstig meer klanten werven. Indien u graag een onafhankelijke beoordeling beschikt voor uw bedrijf, product of dienst, kan u ons daarvoor contacteren.

Waarom met ons samenwerken?

Met onze talrijke lezers – reizigers van over de hele wereld – hebben wij een groot publiek om uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen bij een specifieke doelgroep. Promotie op Instagram behoort ook tot de mogelijkheden. En dat is niet alles. Het artikel dat wij voor u creëren krijgt er nog een perfect geschreven SEO-tekst bij. Hierin maken wij het verschil met andere blogs en dit werpt steeds zijn vruchten af. De vindbaarheid van uw website stijgt hiermee aanzienlijk in Google. Hier bovenop krijgt u ook professionele foto’s voor eigen gebruik. Alle berichten worden tevens op onze social media-kanalen geplaatst waardoor het bericht door nog meer mensen gezien wordt. Voor een juiste update van onze statistieken kan u best onze mediakit aanvragen. Wie weet werken wij binnenkort wel samen!

Enkele eerdere samenwerkingen

Samenwerken met Sunnycars
Samenwerking bandenstrand
Poble ESPANYOL samenwerken
Samenwerken Xcaret Mexico
Samenwerken Vacansoleil
Samenwerken fotofabriek
Samenwerken Red Bull

Banana moon
Sunparks logo
Samenwerken cheaptickets
Logo Sint-truiden