Samenwerken?

Met Roadtrippers of the Sun samenwerken? Dat kan! Wij staan voor alles open. Zolang beide partijen hier iets aan hebben en de samenwerking aansluit bij onze filosofie. Hieronder hebben we een lijst gemaakt met verschillende mogelijkheden. Heb je zelf een ander idee? Aarzel dan niet om ons te contacteren! En dan zoeken we samen naar wat voor beide partijen het beste werkt.

Reviews

Wij maken enkel reviews over de producten die ons aanspreken en die passen bij wat we doen. Ook accommodaties of reisorganisaties zijn mogelijk. Een review bestaat uit een blogbericht dat ook op sociale media wordt gedeeld. Let op! Wij geven steeds onze eerlijke mening. Deze manier van samenwerken is de meest gekozen manier en volgens ons ook de meest effectieve manier van samenwerken.

Winacties

Een winactie kan ook een goede reclame zijn voor jullie als bedrijf of voor jullie product. Zeker via sociale media wanneer dit op de juiste manier en het juiste moment geplaatst wordt. We geven wel enkel prijzen weg die aansluiten bij wat wij doen. Wil jij onze volgers een geweldige prijs aanbieden? Wacht dan niet ons te contacteren en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Banners

Je kan bij ons ook een banner huren. Deze is bijna op elke pagina te zien. Dit kan voor maximum 1 maand en minimum 3 dagen. Je kan ook een banner kopen die dan vast staat in een blogbericht en dus nooit weg gaat. Wij zetten niet veel banners op onze website, zodat uw banner blijft opvallen, dus het aanbod is klein. De kostprijs is afhankelijk van het aantal bezoekers. Voor de juiste prijs kan je ons contacteren.

Andere bloggers

Wij staan ook altijd open voor een samenwerking met andere bloggers. Dit kan gaan van elkaar promoten tot samen een locatie of evenement bezichtigen. Of zelfs een lekkere tas thee gaan drinken en ervaringen en ideetjes uitwisselen is ook altijd leuk en welkom! Samenwerken met andere bloggers vinden wij altijd fijn.

Enkele Voorbeelden van Samenwerken met ons