Samenwerken?

Heb jij zin om met ons samen te werken? Dat is zeker mogelijk, zolang dit binnen onze onderwerpen en onze doelgroep past. Een samenwerking moet natuurlijk voor beide partijen een succes zijn. Het lijkt dan ons ook altijd het beste om eerst samen te overleggen of onze doelgroep aansluit bij jouw product of dienst en op welke manier we een eventuele samenwerking kunnen aangaan. Om meer gegevens van Roadtrippers of the Sun te verkrijgen, kan je steeds onze up-to-date Mediakit aanvragen via roadtrippersofthesun@outlook.com of via onze contactpagina.

Wat is er mogelijk?

Bij ons is elke samenwerking mogelijk zolang het voorstel binnen onze filosofie past. Zo zal u bijvoorbeeld geen banners van andere bedrijven op onze website zien omdat wij dit zelf storend ervaren op ander websites. Ook gastblogs zijn bij ons niet mogelijk. Hier ook omdat wijzelf de inhoud van onze blog willen bepalen en zelf onze eigen mening willen geven. Dit zijn de meest voorkomende samenwerkingen die wij afwijzen. Voor de rest staan wij open voor alle andere vormen van samenwerking. Dit kunnen bijvoorbeeld reviews, persuitstappen, workshops, lezingen en win-acties zijn als het product of de dienst maar reis-gerelateerd is. Wij geloven dat we samen naar de beste methode kunnen zoeken om zo de samenwerking voor beide partijen tot een succes te volbrengen.

Waarom met ons samenwerken?

Met onze 5500 unieke bezoekers per maand hebben wij een groot publiek om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen van een specifieke doelgroep. En dat is niet alles. Uw website krijgt er ook nog een perfect geschreven SEO-tekst bij. Hier steken wij veel tijd in en dit werpt steeds zijn vruchten af. Dit is natuurlijk ook interessant voor jullie. De vindbaarheid van jouw website stijgt hiermee aanzienlijk in Google. Hier bovenop krijg je ook professionele foto’s die je voor eigen gebruik mag gebruiken. Alle berichten worden tevens op onze social media-kanalen geplaatst waardoor het bericht door nog meer mensen gezien wordt. Voor een juiste update van onze statistieken kan je best onze Mediakit aanvragen. Wie weet werken wij binnenkort wel samen!

Eerdere Samenwerkingen

Samenwerken Xcaret Mexico
Samenwerken Vacansoleil
Poble ESPANYOL samenwerken
Samenwerking bandenstrand
Samenwerken fotofabriek
Samenwerken cheaptickets
Samenwerken met Sunnycars