The Glitch seizoen 1

The Glitch is een heel leuke serie en telt maar 6 afleveringen per seizoen. Qua verhaal kan je deze serie vergelijken met The Returned maar dan momenteel met een vervolg. Het verhaal speelt zich af in Yoroma, een klein stadje. Wanneer er op het kerkhof van dit stadje 7 mensen uit de dood opstaan verandert het leven van James Hayes voorgoed.  Zeker als blijkt dat bij deze 7 mensen zijn overleden vrouw Kate ook is teruggekeerd. De zeven herinneren zich eerst niks. Laat staan hoe ze omgekomen zijn. Maar beetje bij beetje komen de herinneringen terug. Elke aflevering wat meer… Natuurlijk zijn de zeven niet veilig en James en dokter Elishia (die samen met James de vondst deed) doen er dan alles aan om deze mensen te beschermen en te laten onderduiken. Verder verklappen we niets en moeten jullie zelf maar kijken.

The glitch review

Onze mening

Wij zijn fan van deze serie. Deze serie is niet meteen spannend maar toch wel mysterieus. Tijdens elke aflevering worden er vragen beantwoord maar deze antwoorden roepen in vele gevallen nog meer vragen op. Het spijtige is wel dat je maar 6 afleveringen hebt en zo een mindere band met de personages opbouwt. Daarom rekenen we deze serie niet tot de absolute toppers. Een pluspunt is zeker de verhaalopbouw. Die is geniaal! Wij raden deze serie dan ook aan voor ieder die van mysterieuze verhalen houdt.

Trailer seizoen 2 (niet kijken als je seizoen 1 niet zag)

Netflix

Is deze serie iets voor jou? Dan kan je hier meteen beginnen kijken. Toch liever iets anders? Dan kan je bij de categorie Netflix even kijken of er niets anders is dat beter bij jou past. Laat in de comments zeker weten wat jij van deze serie vindt.

16 reacties

  1. Ik kende deze serie niet. Helaas geen Netflix hier om hem te kijken, maar het is vast een goede serie!

  2. Bedankt om jouw series ook te delen, misschien kijken we deze ook wel in de toekomst!

  3. Ja, ik ga het ook noteren. Ben momenteel bezig met Mindhunter (echt top) en Lucifer (valt mee). Als die uit zijn ga ik deze eens voorstellen aan men vrouw. Hoop dat het niet tegen de horror aanleunt want dan wil ze zeker niet kijken

  4. Zeker weten! We hebben nog wat series/docu’s die we kunnen aanraden. Kijk maar eens bij onze categorie ‘Netflix’. Veel plezier!

  5. Ik heb geen netflix dus ken deze serie nog niet. Ik weet eerlijk gezegd ook niet of dit echt een serie voor mij zou zijn 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.