Krijg nieuwe content direct in je mailbox.


  Gran Canyon In Amerika

  Skyscanner : De app die vliegen goedkoper maakt!

  Skyscanner : De app die vliegen goedkoper maakt!

  Skyscanner is eigenlijk een website dat letterlijk alle vliegmaatschappijen afzoekt naar de goedkoopste vluchten. Deze website heeft nu een handige applicatie gemaakt, die je overal gemakkelijk kan gebruiken. Je vindt er tegenwoordig niet alleen vliegtickets maar ook hotels en auto’s die je kan huren. Je hebt alles bij de hand, super handig!

  Hoe werkt het?

  Deze applicatie is gemakkelijk te gebruiken. Je moet eerst je vertrek en bestemming ingeven en daarna enkel nog je vertrekdag en dan krijg je al meteen de beste prijzen voor deze bestemming. Een handige toevoeging aan Skyscanner is dat je ook een prijsalarm kan ingeven. Dit wil zeggen dat je een melding krijgt als de prijs zakt. Weet je nog niet goed naar waar je wil gaan? Dan kan je ook op de functie ‘ontdekken’ drukken. Hiermee krijg je enkele bestemmingen die je op dat moment voor een mooie prijs kan boeken. Met deze applicatie kan je verder nog op zoek gaan naar een hotel en autoย moest dit nodig zijn.

  Skyscanner review Nederlands
  Skyscanner prijsalarm
  Skyscanner: Goedkoper vliegen
  Skyscanner : De app die vliegen goedkoper maakt!

  Onze mening

  Skyscanner is gewoon een heel handige applicatie die wij vaak gebruiken om onze tickets te boeken. Alleen al het prijsalarm dat je kan instellen, is de moeite waard om te gebruiken. Dit kan je echt helpen het goedkoopste vliegticket te vinden. En daar bovenop bespaart het ook nog eens tijd uit, want nu moet je zelf niet heel het internet afzoeken. Je kan hier ook hotels en auto’s boeken, maar dat raden wij niet aan. Omdat hier in tegenstelling tot de vliegtickets de prijzen wel hoger liggen. Ook het aanbod is niet zo groot. Een perfecte app om goedkoper te vliegen dus, maar meer niet.

  Skyscanner?

  Dit was de Skyscanner-applicatie, was deze nieuw voor jou? Of gebruik jij deze ook al? Voor mensen die geen smartphone hebben, kunnen ook gewoon de website gebruiken.

  Ben je op zoek naar nog meer applicaties? Bekijk dan zeker eens de andere apps die wij al besproken hebben. Ken je zelf nog een handige app? Laat het ons dan zeker weten!

  Je kan ons altijd volgen op Facebook of Instagram voor meer tips.

  Comments

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.