Niets leuker dan een goedkoop vliegtuigticket kunnen kopen. Alleen is het vinden van deze tickets niet altijd gemakkelijk! Zo zijn enkele periodes waar je goedkoper een ticket kan kopen. Deze solden of uitverkopen bij luchtvaartmaatschappijen zijn maar enkele keren per jaar dus weten waneer deze vallen zijn is zeer belangrijk. Zo bemachtig jij je vliegticket binnenkort aan een zeer voordelig tarief!

Solden bij Luchtvaartmaatschappijen

1 De juiste periode

Bijna alle solden bij luchtvaartmaatschappijen vallen binnen Europa in dezelfde periode. Namelijk in Januari en September, dit omdat deze maatschappijen dan al hun vrije plaatsen voor het tussenseizoen willen kwijt raken. Een lege plaats wil namelijk iedereen vermijden. Tegenwoordig kan je ook buiten deze twee maanden een aanbieding terugvinden, maar deze zal in vergelijking altijd minder groot zijn.

2 Schrijf je in op de juiste websites

Je inschrijven voor de mailinglist die aanbiedingen verstuurt is ook geen slecht idee. Zo heeft elke vliegtuigmaatschappij dergelijke lijst. Daarnaast kan je jezelf ook inschrijven op onafhankelijke websites zoals Travelunlimited waarbij je echte aanbiedingen krijgt en geen reclame. Ook gebruikmaken van het prijsalarm van Skyscanner kan nooit kwaad. Wanneer de prijs dan op zijn laagst staat voor jouw bestemming, krijg je een mailtje binnen. De solden bij de luchtvaartmaatschappij komt dan rechtstreeks in je mailbox.

3 Geen populaire keuzes

Solden bij luchtvaartmaatschappijen zullen zelden tot nooit in de populaire vakantiemaanden vallen. Het wachten of zoeken naar tickets met korting in deze periodes is dus ook bijna onbegonnen werk. Alsook populaire vliegtickets naar bijvoorbeeld een bestemming als New York ga je bijna nooit met een korting terugvinden. Als er wel een is, kan je die maar beter meteen boeken! Ben je dus gebonden aan de vakantieperiodes, dan kan je alleen bovenstaande tip (tip 2) volgen en hopen op een kleine korting.

4 Roadtrippers of the Sun

Je kan ook onze website in het hoog houden want ook wij delen elke zondag de aanbiedingen van de week. Deze aanbiedingen zijn niet gesponsord dus ook deze aanbiedingen zijn reclame-vrij. Daarnaast kan je op onze website ook enkele tips terugvinden hoe je zelf op zoek kan gaan naar een goedkoop vliegticket. Ook kan je ons altijd contacteren bij een probleem bij het boeken van รฉรฉn van onze aanbiedingen.

Solden bij luchtvaartmaatschappijen, wat doe jij?

Wat doe jij om de solden bij luchtvaartmaatschappijen op te sporen? Laat het ons gerust weten in de comments of op onze Facebookpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.