Onze mooie, duurzame T-shirts zijn eindelijk te koop! Deze T-shirts zijn speciaal gemaakt voor alle reislustigen die ook hun steentje willen bijdragen aan een betere planeet. Voor de dromers en de doeners. Voor al wie niet kan wachten om op een volgend avontuur te vertrekken. Voor al wie houdt van zachte, kwaliteitsvolle stoffen. For all those who want to “explore more” or those who “live to travel”. Dit T-shirt is voor jou!

Er zijn twee verschillende modellen, een groene en een witte, en beiden zijn unisex dus kunnen door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Onze T-shirts bestaan uit 100% biologisch katoen. Tevens zijn ze 100% vegan (goedgekeurd door dierenrechtenorganisatie Peta). De shirts zijn zeer comfortabel en zacht. Ze worden losjes gedragen en vallen eerder ruim. De maten gaan van XS tot XL. Wij raden aan om dezelfde maat te nemen die je normaal gezien draagt. Het is een model dat iedereen past en het combineert gemakkelijk met een broek of rok.

Good to know: T-shirt wassen op maximum 30 graden. Zie etiket binnenkant voor het juiste onderhoud.

Wij leveren wereldwijd. Gratis verzending binnen Europa.

Vintage White Shirt Live To Travel – 35 Euro (incl. verzending binnen Europa)

Dit shirt is gemaakt voor al wie leeft om te reizen en houdt van mooie, aangename stoffen (100% biologisch katoen). Het is gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken omdat de kleur werkelijk bij alles past. Dit T-shirt wil je liefst elke dag aandoen.

  • Eigen Kledinglijn
  • Eigen kledinglijn

Adventurous Khaki Shirt Explore More – 35 Euro (incl. verzending binnen Europa)

Dit shirt is gemaakt voor alle avonturiers die graag nieuwe plekken ontdekken in mooie, comfortabele stoffen (100% biologisch katoen). Het combineert gemakkelijk aangezien deze rustige groene kleur bij veel andere kleuren past. Dit shirt wil je niet meer uitdoen.

Heb je vragen of opmerkingen over één van bovenstaande producten? Contacteer ons via roadtrippersofthesun@outlook.com of via Facebook en we helpen je graag verder. Bekijk de algemene voorwaarden hier.