Wist je dat Tabula Rasa, de Vlaamse fictiereeks met in de hoofdrol Veerle Baetens, ook op Netflix te zien is? Wij keken deze serie en vonden hem top!

Verhaal

Tabula Rasa vertelt het verhaal van Mie die sinds een tijdje lijdt aan geheugenverlies. Zelf is dit voor haar heel verwarrend. En als de politie haar ook achterna zit, door een verdwijningszaak die gelinkt zou zijn aan haar, krijgt Mie het nog moeilijker. Hoe meer ze zich probeert te herinneren, hoe frustrerender het voor haar wordt. Heeft Mie iets met de verdwijning van Thomas te maken? Of is de politie op het verkeerde spoor? En wat houdt haar familie voor haar verborgen? Wat we met zekerheid weten is dat dit een meeslepende serie is die niet is wat het lijkt. Dit is echt een serie die je wil bingewatchen omdat ze zo spannend is opgebouwd!

Tabula Rasa ook op Netflix

Afleveringen

Tabula Rasa telt 1 seizoen met 9 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 50 minuten. Je hebt deze serie op een sneltempo gezien net omdat ze zo spannend is en je niet kan stoppen met kijken.

Onze mening

Deze serie vinden wij één van top-formaat! Het is zeker een serie waar we als Belg trots op mogen zijn. De acteurs zijn uitstekend gekozen en spelen hun rol voortreffelijk. Wij zijn vooral fan van de acteerprestaties van Veerle Baetens, die Mie speelt, en van Jeroen Perceval, die de rol van Thomas speelt. Maar de andere acteurs zijn natuurlijk ook schitterend! We vinden dit een intrigerende serie die je helemaal meesleurt in het verhaal. Je gaat mee op zoek naar antwoorden en leeft mee met de personages. Het is een spannende, soms enge, maar ook een ontroerende serie. Dit is één van de betere Vlaamse series die wij ooit zagen. Kortom, je moét deze gewoon zien!

Trailer Tabula Rasa

En jij?

Heb jij Tabula Rasa al gezien? En wat vond jij zo goed aan deze serie? Of is deze serie niet jouw ding? Kijk dan eens bij onze andere Netflix-reviews.

Heb je nog meer zin in spannende series? Wij hebben ze voor jou al bekeken en geven graag onze mening op deze blog. Veel kijkplezier!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.