Verhaal

The Client List is een Amerikaanse romantische serie die gebaseerd is op de gelijknamige film en een waargebeurd verhaal. Riley, een getrouwde vrouw gespeeld door Jennifer Love Hewitt, komt alleen te staan met de zorg voor haar kinderen nadat haar man plotseling verdwijnt. Hierdoor krijgt ze het niet alleen emotioneel zwaar te verduren, maar ook financieel. Ze probeert het hoofd boven water te houden door een goed betaalde job te zoeken. Deze zoektocht lijkt niet zo gemakkelijk, maar wanneer een oude vriendin haar een job aanraadt, weet ze niet waar ze aan begonnen is. Ze komt terecht in een massagesalon waar bepaalde klanten iets “extra” willen. Eerst wil ze niet op deze verzoekjes in gaan, maar eigenlijk heeft ze niet veel keuze. Het is dat of in financiële moeilijkheden komen. Kan ze overleven in deze business? En kan ze haar dubbel leven geheim houden voor familie en vrienden?

Afleveringen

The Client List heeft 2 seizoenen waarvan seizoen één 10 afleveringen telt en seizoen twee 15 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 40 minuten.

Onze mening

Hoewel het thema van deze serie nogal zwaar is, vinden wij dit eerder een luchtige serie met hier en daar wat humor. Je hoeft ook niet erg geconcentreerd te kijken om te kunnen volgen. Je gaat vlotjes door de afleveringen heen zonder al te veel te moeten nadenken. Je krijgt ook sympathie voor het hoofdpersonage hoewel in het echte leven weinig mensen sympathie kunnen vinden voor het soort werk dat ze doet. De moederliefde in deze serie is ongewoon mooi. We moeten toegeven dat dit wellicht meer een serie voor vrouwen dan voor mannen is. Dit omdat er ook wel eens gelachen wordt met bepaalde mannen en het hoofdpersonage tamelijk feministisch is. Wij appreciëren dit soort series wel, maar het is geen hoogstaande topper.

Trailer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.