Wat?

The Good Place is een komische serie over Eleanor Shellstrop die in de goede wereld (de hemel) terecht komt nadat ze op aarde, op een toch wel “stomme” manier, gestorven is. Alleen hoort zij eigenlijk niet thuis in deze goede wereld. En dat heeft ze al snel door. Want elke keer dat zij iets fout doet in de goede wereld, gebeurt er iets bizar. Zo komt er  bijvoorbeeld een enorm zinkgat tevoorschijn of zijn er dansende scampi’s in de lucht. Omdat ze natuurlijk in de goede wereld wil blijven zoekt ze hulp van de ethiek-professor Chiddi. Deze professor heeft iets tegen alles dat niet ethisch verantwoord is. En dat is niet zijn enige probleem, want ook keuzes maken lukt niet. En laat dat nu juist twee dingen zijn die hij nodig heeft om Eleanor te leren hoe je een goed persoon bent. Lukt het Chiddi om Eleanor een goed persoon te maken?

The good place Eleonor

Afleveringen

Momenteel zijn er 3 seizoenen van The Good Place gemaakt, alleen zijn deze nog niet in alle landen allemaal beschikbaar. Elk seizoen telt ongeveer 12 afleveringen. En elke aflevering duurt ongeveer 22 minuten. Dus door deze serie ben je vrij snel door.

Onze mening

The Good Place is soms een rare maar toch heel grappige serie. Soms is het er wel wat over, maar dat vinden wij niet erg. Al denken we dat niet iedereen er hetzelfde zal over denken. Dit soort humor moet jou liggen. Dit is een serie waar elke aflevering iets extra gebeurt dat de serie alleen maar vreemder maakt. Eens je de serie zo goed als door hebt, gebeurt er iets wat alles op zijn kop zet. En dat maakt deze serie alleen nog maar beter.

Voor deze plotse gebeurtenis is de serie vooral een feelgood-serie. Maar dat verandert na bepaalde gebeurtenissen dus volledig en de spanning neemt toe. Al zal dit natuurlijk nooit een serie zijn waar je op het puntje van je stoel voor gaat zitten. The Good Place is een luchtige serie die je misschien best kan zien na een zware horror of thriller zodat je toch gerust, met iets anders in je hoofd, kan gaan slapen.

Trailer The good place

 

Is deze serie iets voor jou?

Is The Good Place iets voor jou of verkies je toch liever iets anders? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze Facebookpagina. Of je kan misschien een kijkje nemen bij de andere Netflix series.

Volgende week donderdag een nieuwe serie review of Netflixlijstje. Alvast tot dan!

The good place review Nederlands

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.