The OA

Waarom de mysterieuze serie ‘The OA’ een aanrader is.

17 comments

Verhaal  ‘The OA’

The OA gaat over het verdwenen meisje dat na 7 jaar terug opduikt. En of dat nog niet genoeg is, blijkt dat ze plotseling niet meer blind is. Wat er juist gebeurt is, blijft voor iedereen een mysterie. Buiten voor 5 mensen waar ze elke avond een stuk van haar verhaal vertelt. Een verhaal over uit de dood opstaan en andere dimensies. Waarom juist deze 5 mensen die zelf al een moeilijk leven hebben? Omdat zij haar zullen verstaan uit eigen ervaringen die tijdens de serie ook duidelijk worden. Deze mensen moeten haar helpen zoeken naar haar vriend Homer die nog opgesloten zit.

The OA

Seizoenen

Momenteel is er maar één seizoen van 8 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 50 minuten. Er is wel een tweede seizoen op komst. Deze wordt verwacht tegen maart 2018. Seizoen één eindigt nochtans met een echt einde, zonder al te veel vragen. Dus wij zijn benieuwd wat seizoen 2 zal brengen.

Onze mening

The OA is een zeer mysterieuze serie die je van het begin laat nadenken hoe alles in elkaar steekt. En wanneer je denkt dat je het einde kan voorspellen, loopt ook dat helemaal anders dan gedacht! Ook de acteerprestaties in deze serie zijn top! De acteurs slepen je echt mee in dit verhaal. Maar eigenlijk is het meer een pluim naar alle makers van ‘The OA‘. Want deze serie zit zo goed in elkaar. Van beeld tot zelfs de muziek. Ja, deze serie raden wij zeker aan!

Trailer

Netflix

Is deze serie iets voor jou? Dan kan je The OA hier meteen beginnen kijken. Toch liever iets anders? Dan kan je bij de categorie Netflix even kijken of er niets anders is dat beter bij jou past. Of je kan eens kijken wat er allemaal nieuw is op Netflix in december. Laat in de comments zeker weten wat jij van deze serie vindt.

17 comments on “Waarom de mysterieuze serie ‘The OA’ een aanrader is.”

  1. dit klinkt heel erg leuk: spannend en goed geacteerd? helemaal mijn ding ( als ik de rust kan vinden om te kijken, dat is wel even een dingetje)

  2. Ik vond The OA zeker een goeie serie. Heel spannend en mysterieus. Mijn vriend vond er niets aan, maar heeft toch met mij mee gekeken. Al denk ik dat ik het tweede seizoen straks in mijn eentje mag gaan kijken. 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.