Verhaal

The Open House is een horrorfilm dat draait rond Logan en zijn moeder Naomi die na de dood van Logan’s vader financieel helemaal aan de grond zit. En omdat ze natuurlijk wel een dak boven hun hoofd nodig hebben, mogen ze tijdelijk in het huis verblijven van Naomi’s zus. Deze wil het huis verkopen via openhuizen-dagen. Dit trekt echter rare mensen aan, en wanneer het duidelijk wordt dat de verkopers achteraf niet goed controleren dat iedereen weg is, wordt Logan echt wel ongerust. Vooral ook omdat er rare dingen in het huis gebeuren. En wanneer het dan nog eens blijkt dat de buurvrouw vreemd doet, is dit het teken om te vertrekken voor Logan. Maar omdat zijn moeder geen geld heeft om een hotelkamer te huren, zijn ze verplicht om daar te blijven. Of dit goed zal aflopen, is nog maar de vraag.

The open house met Logan

Onze mening

Normaal zijn de films van Netflix veel minder goed als series. Maar bij het begin van de The Open House dachten wij dat ze er eindelijk in geslaagd waren om een film op hetzelfde niveau te maken. Dit was achteraf gezien helemaal fout! Deze horrorfilm (zoals hij door Netflix zelf genoemd wordt) heeft een intro van 1 uur en een finale van nog geen 10 minuten. En hoewel het lijkt dat er in begin een spannend verhaal aan vast zit, blijkt dit op het einde helemaal niet waar. Dit is ontgoochelend. Ze hadden met deze film zoveel meer kunnen doen volgens ons en zeker omdat ze toch een goede acteur hebben gekozen met Dylan Minnette, die eerder al in 13 Reasons Why meespeelde. Heel spijtig, maar momenteel kunnen de films van Netflix ons nog altijd niet bekoren.

Trailer ‘The Open House’

Wat vinden jullie?

Wat vinden jullie van The Open House en de films van Netflix? Denken jullie er hetzelfde over als ons? We horen het graag in de comments of op onze Facebook-Pagina.

Ben je op zoek naar een nieuwe serie of film? Dan kan je altijd eens in onze database kijken met films en series die wij recenseerden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.