Verhaal

 Verhaal The Ritual: Wanneer een groep vrienden na een avondje stappen nog iets gaat kopen in een winkel,  gebeurt er een overval. Spijtig genoeg wordt er één van de vrienden op een brutale manier vermoord. Om dit te verwerken gaan ze 6 maanden later samen hiken in de bossen van Zweden. Dit loopt echter niet zoals gepland. Ze worden al snel geconfronteerd met rare symbolen op hun pad. Wanneer ze in de nacht een verlaten huisje tegen komen, beslissen ze daar te gaan slapen. Of dit een goede beslissing is, is dan ook de vraag. Met een rare en enge ontdekking op de zolder en nachtmerries die echt lijken te zijn, ontstaan er dan ook na de eerste nacht spanningen tussen de vrienden en oude wonden gaan terug open. Zal hun vriendschap dit overleven? En zullen zij dit zelf wel overleven?

The Ritual Vrienden

Onze mening

The Ritual is een film die traag op gang komt. Maar daar moet je gewoon even doorheen, want daarna wordt het een echte, spannende horrorfilm. Niet de engste film ooit maar toch eng genoeg om er een spannende avond van te maken. Het verhaal zelf is misschien niet zo sterk, de meeste horrorfilms zijn zoals deze. De acteurs in deze film zijn niet echt bekende gezichten maar hun acteerwerk is uitstekend! En ook de beeldkwaliteit is zeker niet slecht. Al spelen de mooie locaties daar ook een rol in. Onze conclusie: als je een enge film wil zien maar nog wil kunnen slapen, dan kies je misschien best voor The Ritual. Het is een spannende film die ook geschikt is voor gevoelige kijkers.

Trailer The Ritual

Wat vond jij?

Wat vond jij van The Ritual? Eng of eerder zwak? Laat het ons zeker weten in de comments of op onze facebookpagina.

Hou jij niet van horrorfilms? Kijk dan zeker eens bij onze Netflix-lijst waar alle beste en slechtste serie’s gerangschikt staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.